«

»

NOVART ENGINEERING: Solutia software Viewpoint For Projects – o platforma vizionara de colaborare in constructii

Share

Viewpoint For Projects este creat sa functioneze ca un Common Data Environment (CDE) si include capabilitati pentru controlul documentelor si al comunicatiilor din proiect, gestionarea fluxurilor de lucru, a modelelor si a informatiei BIM si vizualizarea acestora de pe orice dispozitiv, online, la fata locului, asigurand un nivel optim de colaborare si mobilitate. 

Sistemul de Common Data Enviroment (CDE – mediul comun de date) este una dintre cerintele necesare si esentiale in livrarea BIM a unui proiect.

Cu ajutorul Viewpoint For Projects, puteti asigura managementul colaborativ al proiectelor, pentru a imbunatati comunicarea, fluxurile de lucru, mobilitatea si luarea deciziilor corecte si la timp.

Organizatiile implicate in derularea proiectelor de constructii considera Viewpoint for Projects ca fiind solutia ideala pentru imbunatatirea comunicarii, pentru asigurarea unui flux de informatii continuu si sigur si pentru eficientizarea colaborarii intre membrii echipelor de proiect raspandite geografic, din companii diferite si furnizori externi, reducand sau eliminand complet riscurile ce pot aparea in cadrul unui proiect.

Nu numai ca puteti automatiza si controla mai bine procesele, dar puteti obtine capabilitati mobile si de gestionare si livrare BIM, pentru a finaliza proiectele mai rapid si mai eficient, in timp ce puteti conecta echipele de pe teren cu ultimele informatii complete din proiect, oriunde s-ar afla. Viewpoint For Projects este simplu de utilizat, rapid de pus in functiune si de personalizat si poate furniza rezultate tangibile imediate in urma investitiei dumneavoastra in tehnologie, fiind software-ul potrivit pentru atingerea parametrilor de profitabilitate, livrare in timp si de calitate ai proiectelor de constructii.

Conceput sa conecteze oameni, informatii si procese, Viewpoint For Projects va ajuta sa respectati termenele limita,  asigura ca proiectele sunt livrate la timp, imbunatateste controlul si fluxul de lucru al documentelor si gestioneaza eficient procesul de vizualizare, revizuire, directionare si audit al fisierelor de proiecte (desene, documente, modele BIM, formulare, task-uri, Rfi-uri etc.).

Contact:
SC NOVART ENGINEERING SRL
B-dul. Lacul Tei, Nr. 1-3 (in cladirea ISPE), Et. 6, Camera 619-621, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +40 722 405 744 | Fax: +40 358 816 467
Email: office@4projects.ro | www.4projects.ro | www.novartengineering.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 138 – iulie 2017, pag. 53

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/07/01/novart-engineering-solutia-software-viewpoint-for-projects-o-platforma-vizionara-de-colaborare-in-constructii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.