«

»

De la orasele inteligente, la geometria satului – ArchiTECHture Conference&Expo 2017, 17 noiembrie, Cluj-Napoca

Share

In aceasta toamna, peste 300 de arhitecti, proiectanti, primari si frunizori de servicii conexe domeniului arhitecturii participa la cea de-a V-a editie a evenimentului ArchiTECHture Conference & Expo 2017.  In 17 noiembrie, la Centrul de Interes din Cluj-Napoca acestia dezbat impreuna cu speakerii invitati subiecte de interes precum dezvoltarea satului si tehnologizarea oraselor.

Arhitectura este imaginea perfecta a comunitatii, de aceea organizatorii au ales sa integreze componenta tehnologica in cadrul evenimentului prin identitea nou creata in acest an: ArchTECHture Conference&Expo, un raspuns firesc la evolutia societatii. Tehnologiile inovative vin atat in sprijinul oraselor inteligente, cat si in prezervarea patrimoniului si a traditiilor locale.

Tehnologia, element esential in dezvoltarea comunitatilor

Tematica aceste editii, De la orasele inteligente la geometria satelor propune un dialog intre cei 4 piloni: arhitecti, autoritati, furnizori si societatea civila. In timp ce orasele inteligente folosesc tehnologia in toate formele ei, satul conserva si promoveaza valorile, iar prin cadrul tematicii, dorim sa punctam nevoile si solutiile fiecarei comunitati.

Noul format al evenimentului cuprinde trei sali de conferinta desfasurate in paralel cu scopul de a grupa tematicile de interes pentru fiecare categorie de public vizata. Orasele inteligente, Geometria Satelor si Conversii/Restaurari sunt cele 3 tematici propuse pentru dezbatere.

Speakeri internationali si arhitecti de top se numara printre invitatii din acest an. Acestia sustin prezentari, sesiuni de dezbatere, faciliteaza socializarea si oportunitatile de business cu scopul de a crea un dialog intre reprezentantii administratiilor locale si arhitecti, dar si a aduce un plus valoare industriei din care fac parte. Evenimentul include zona expozitionala deschisa participantilor si partenerilor care intra in contact direct cu furnizorii de servicii din domeniile conexe.

La fel ca in fiecare an, organizatorii Libero Events, pun accent pe inovatie prin alegerea unui nou spatiu, Centrul de Interes din Cluj-Napoca, locul care imbina utilitatea industriala cu spiritul artistic. Evenimentul ArchiTECHture Conference&Expo se afla la cea de-a V-a editie si contribuie alaturi de alte evenimente, an de an la educarea si dezvoltarea industriei de arhitectura din Romania. Inregistrarile au loc pe site-ul oficial: http://architectureconf.ro

Companiile care au inteles importanta arhitecturii pentru comunitate si care sustin acest eveniment sunt: 

Masina Oficiala: AutoWorld

 

Eveniment organizat de:

Pentru mai multe detalii:
Cristiana Techeres – Junior Project Manager Libero Events
E-mail: cristiana@liberoevents.com
Tel.: 0773 392 394

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/08/16/de-la-orasele-inteligente-la-geometria-satului-architechture-conferenceexpo-2017-17-noiembrie-cluj-napoca/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.