«

»

CONECO ROMANIA: Solutii de protectie pasiva la foc

Share

Daca in articolul trecut (publicat in nr. 138 – iulie 2017) vorbeam despre importanta protectiei pasive la foc a cladirilor, intelegand ce implicatie are acest subiect pentru garantarea sigurantei utilizatorilor, in cele ce urmeaza, iata care sunt solutiile de protectie la foc pe care le aplicam la majoritatea lucrarilor noastre. 

Mortar Parafoc-F pentru structuri metalice este cea mai economica solutie pentru protectia impotriva focului folosita la elementele structurale din otel.

 • Protectia realizata cu ajutorul Parafoc-F garanteaza siguranta utilizatorilor prin mentinerea, in caz de incendiu, a proprietatilor privind rezistenta la foc a elementelor protejate.
 • Asigura rezistente la foc intre 15 si 240 minute.
 • Parafoc-F a fost conceput si evaluat pentru a acoperi o gama mare de profile din otel, atat cu sectiune „deschisa”, cat si cu sectiune „inchisa”.
 • Densitatea mica a materialului (250-280 kg/mc) nu afecteaza greutatea proprie a constructiilor.
 • Asigura simultan protectia anticoroziva a metalului, impiedicand, astfel, degradarea elementelor protejate.
 • Durabilitatea produsului este identica cu durata de viata a elementului protejat, cu conditia respectarii instructiunilor producatorului referitoare la modul de depozitare, punere in opera si inspectia periodica.

Lucrari executate de echipele Coneco Romania cu mortar rezistent la foc PARAFOC F pentru structuri metalice: Cladirea Unicredit Bucuresti, The Office I, II si III Cluj – Napoca, Extindere Centru Comercial Sun Plaza Bucuresti, Federatia Romana de Atletism, Cladire de birouri ISHO Timisoara (in desfasurare), City Parking Bucuresti (in desfasurare) etc. 

Mortar Parafoc-F pentru tubulaturi de ventilatie impreuna cu montajul unei plase rabitz este, de asemenea, o solutie economica si fiabila.

 • Asigura rezistente la foc intre 30 si 180 minute.
 • Randamentul de aplicare este intre 50 mp/zi – 150 mp/zi pentru fiecare statie de lucru.
 • Durabilitatea stratului de protectie obtinut cu Parafoc-F este de 25 de ani, cu conditia respectarii instructiunilor producatorului referitoare la modul de depozitare, punere in opera si inspectia periodica.

Lucrari executate de catre echipele Coneco Romania cu mortar rezistent la foc PARAFOC F pentru tubulaturi de ventilatie: Teatrul Evreiesc de Stat, Aeroport Bacau, Baneasa Shopping Center, Extindere Centru Comercial Sun Plaza Bucuresti, The Bridge, Global Worth Campus (in desfasurare) etc.

Vopsea termospumanta pentru structuri metalice. Este o protectie pasiv-reactiva, care, aplicata pe structura metalica, mareste rezistenta la foc a acesteia prin formarea unui strat de spuma izolatoare.

 • Asigura rezistente la foc intre 15 si 180 minute.
 • Este un produs termospumant pe baza de rasini acrilice si solventi sau pe baza de apa.
 • Se foloseste mai ales in spatiile unde structura metalica ramane vizibila.
 • In general, producatorii de vopsele termospumante ofera un interval de 10 ani garantie pentru acestea.

Lucrari executate de catre echipele Coneco Romania cu vopsea termospumanta: Pavilioane noi ROMEXPO 2017, ELI – NP Magurele, CTPark Bucharest, BOB Tower Pipera, Fabrica Nidec Pitesti, Fabrica Dacia Mioveni, Nusco Tower Bucuresti, Hotel Ramada Sibiu, Hotel Ramada Craiova, City Gate, Sala de Baschet Lia Manoliu etc. 

Va invitam sa vizitati site-ul nostru web: wwww.coneco.ro sau pagina noastra de facebook: Coneco Romania, pentru mai multe informatii despre solutiile de protectie la foc. 

Va garantam raspunsuri si solutii profesioniste, totul in timp util! 

Contact:
CONECO ROMANIA
Str. Av. Vasile Fuica nr. 64, sector 1, Bucuresti
Tel: 021-224.40.87
E-mail: office@coneco.ro
Web: www. coneco.ro 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 140 – septembrie 2017, pag. 18

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/09/01/coneco-romania-solutii-de-protectie-pasiva-la-foc/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.