«

»

FLUIDTEC: Rampe ecologice mobile sau transportabile pentru spalarea „in situ” a automobilelor, utilajelor de constructii, utilajelor agricole sau industriale

Share

Instalatiile asigura spalarea utilajelor de constructii, agricole, comerciale si industriale pe santiere, in ferme si oriunde legea interzice iesirea pe drumuri publice a vehiculelor si utilajelor murdare.

Spalatoriile si rampele mobile auto rezolva orice problema de curatare-spalare a utilajelor folosite in santierele de constructii si in industrie, cum sunt: buldozere, excavatoare, basculante, automacarale speciale pentru transport ciment, incarcatoare frontale, macarale auto, statii pentru mixturi asfaltice si orice altfel de utilaje grele. Instalatiile sunt compuse dintr-o rampa metalica modulara sau din plastic gonflabila, o pompa si un pistol de spalare si o unitate de filtrare-reciclare apa, care sunt usor de transportat si instalat acolo unde avem nevoie.

Rampele se monteaza deasupra solului, fara nicio sapatura si sunt perfect etanse, astfel ca nu au loc niciun fel de scurgeri de apa uzata sau reciclata in mediul inconjurator. Ele sunt singurele care nu au nevoie de constructii, aprobari si timp de executie a lucrarilor de constructii.

Rampele portabile cu bucla inchisa, pentru spalare automobile, camioane si orice tip de utilaje de constructii sau industriale oferite de noi sunt cea mai buna alegere pe care o puteti face! 

Retineti: Rampele de spalare din mase plastice si cele metalice se pot folosi pentru toate tipurile de utilaje grele cu roti de cauciuc, senile  metalice sau din cauciuc.

Sarcini de cca 25.000 kg si mai mari, distribuite pe trei puncte, sunt preluate de rampe fara probleme. 

Contact:
SC  FLUIDTEC SRL
Str. Arinului Nr. 1, Bl. 46, AP. 68, Ploiesti, jud. Prahova
Mobil: 0721.060.325
Tel.: +40 24 453 76 54
Fax: +40 24 453 76 54
E-mail: juncugelu@gmail.com
Web: www.fluidtec.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 140 – septembrie 2017, pag. 59

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/09/01/fluidtec-rampe-ecologice-mobile-sau-transportabile-pentru-spalarea-in-situ-a-automobilelor-utilajelor-de-constructii-utilajelor-agricole-sau-industriale/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.