«

»

ROLIFT: De 14 ani la inaltime ! (I)

Share

ROLIFT SRL Timisoara este dealer in partea de vest a Romaniei pentru echipamente de manevrat marfa si de lucru la inaltime, atat pentru materiale cat si pentru personal. Avand o experienta de peste 14 ani pe piata in domeniul  echipamentelor de acest gen, compania ofera solutii pentru orice tip de activitate care implica ridicarea de materiale la inaltime, manipularea de materiale in depozite si in santiere, precum si pentru ridicarea la inaltime a personalului de lucru. 

Obiectele de activitate ale grupului ROLIFT:

  • INCHIRIEREA de echipamente de manipulat marfa si lucru la inaltime (stivuitoare, platforme de lucru la inaltime, alte echipamente industriale);
  • COMERCIALIZAREA de echipamente noi si second-hand din aceleasi game, dar si alte marci si furnizori;
  • SERVICE autorizat ISCIR specializat in domeniul acestor tipuri de echipamente;
  • SERVICII DE RSVTI autorizate;
  • COMERCIALIZARE piese de schimb pentru stivuitoare si nacele de lucru la inaltime de la furnizori externi si interni;
  • TRANSPORT UTILAJE, ECHIPAMENTE pentru utilajele proprii si pentru diversi beneficiari.

ROLIFT dispune de un parc propriu de echipamente pentru activitatea de inchiriere, de modele si caracteristici diferite, care acopera o plaja foarte larga de activitati specifice.

Ca arie de acoperire a serviciilor, in special pe partea de inchiriere si service, ne ocupam sa asiguram un raport optim calitate – pret al acestora in zona de vest a Romaniei.

Incepand cu anul 2009, ROLIFT este membru fondator al Asociatiei de Inchiriere din Romania ARIRENTAL, alaturi de societati reprezentative si puternice in domeniul inchirierii echipamentelor de lucru la inaltime, fiind o afacere de familie cu capital strict autohton. Politica noastra este una de orientare catre client cu flexibilitate si versatilitate specifice unei firme relativ mici in domeniu.

Acest lucru ne-a facut „supravietuitori” ai crizei declansate in Romania in 2009, cand piata de inchiriere a suferit o cadere brusca de 70%. Atunci cererile de inchiriere de echipamente de ridicat si de lucru la inaltime au scazut in timp ce preturile au ajuns aproape la un sfert fata de cele practicate in perioada 2006-2008.

Contact:
ROLIFT
Timisoara, Romania, DN 59 km 8+550 m stanga (Calea Sagului)
Zona industriala INCONTRO
Tel.: 0743 099 048, 0731 630 165
E-mail: office@rolift.ro
Web: www.rolift.ro | www.rolift-online.net

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 140 – septembrie 2017, pag. 57

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/09/01/rolift-de-14-ani-la-inaltime-i/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.