«

»

URSA Romania a lansat pe piata un nou produs: URSA ReFLOC

Share

Printre proprietarii de case apare tot mai frecvent intrebarea „de ce sa investesc in termoizolare?”.

Cercetarea demonstreaza ca, prin masurile de izolare, se economisesc mai multi bani şi se reduc emisiile mai mult decat prin aplicarea altor masuri. 

In toata lumea exista programe de dezvoltare si reconditionare a cladirilor, care au fost dezvoltate pe principii de sustenabilitate energetica. Cel mai important beneficiu al acestor programe este imbunatatirea eficientei energetice a cladirilor, cu un impact pozitiv asupra protectiei mediului inconjurator. Este importanta folosirea pentru izolare termica a unor materiale premium, rezistente la foc, dar şi cu „amprenta verde”, adica materiale prietenoase cu mediul, ecologice.

Luna trecuta URSA Romania a lansat pe piata romaneasca URSA ReFLOC. „Este o vata minerala sub forma de fulgi, care se aplica prin pulverizare. Produsul URSA ReFLOC pastreaza caracteristicile de baza ale tuturor produselor URSA: incombustibilitatea, excelenta izolare termica, simplitatea si usurinta la montaj. Vata minerala sub forma de fulgi ofera o izolare termica exceptionala, confort acustic si protectie la foc in cladirile noi si reabilitate. In plus, acest nou produs este prietenos cu mediul, fiind realizat din vata minerala reciclata. Vata minerala sub forma de fulgi reprezinta o solutie de izolare simpla, sigura, durabila si economica” a declarat Sorin Pana – director comercial al URSA Romania.

Produsul este recomandat la izolarea unor constructii integrale pe structuri usoare (lemn sau metal), a peretilor de compartimentare sau de exterior si a acoperisurilor si planseelor. Montajul pentru izolatiile cu fulgi (blowing wool) se executa cu utilajele obisnuite. Materialul se incarca intr-un aparat, iar pulverizarea se face cu un furtun, astfel incat vata minerala ajunge, prin pulverizare, in orice gol al peretelui.

Despre vata minerala

Pe piata de profil exista multe produse pentru izolare. Dintre toate acestea, cele din vata minerala ofera mai multe avantaje. Unul dintre avantaje este siguranta la incendii, produsele din vata minerala fiind clasificate ca produse incombustibile.

De asemenea, vata minerala nu emite fum toxic in timpul incendiilor. In plus, vata minerala asigura durabilitate, deoarece produsele fabricate din acest material au o durata de viata egala cu durata de viata a constructiei. De asemenea, produsele din vata minerala au stabilitate dimensionala, protejand, in acest fel, constructia de producerea tensiunilor.

URSA Romania işi propune ca si anul acesta sa continue educarea consumatorului in vederea folosirii unor produse adecvate izolarii caselor. Practic, se doreste modificarea obiceiurilor de cumparare ale beneficiarilor finali si orientarea lor catre produse adecvate, mai bune calitativ, care sa asigure o izolare optima a locuintei si economii reale in bugetul familiei.

Despre URSA Romania

„Luna aceasta, Xella International GmbH a semnat un contract cu fondul de investitii KKR pentru a cumpara URSA. Vanzarea este supusa aprobarii autoritatilor de concurenta si se asteapta sa fie incheiata inainte de sfarsitul anului 2017. URSA isi va continua, cu succes, trendul de crestere, ca business separat sub acoperisul Grupului Xella, completand portofoliul existent al marcilor de materiale de constructii” ne-a precizat dl Sorin Pana, directorul comercial al URSA Romania.

URSA este o companie producatoare de materiale pentru izolatie termica si acustica, orientata spre durabilitate si eficienta energetica in constructii. Compania se bucura de o prezenta comerciala larga atat in Spania, cat si in Europa, datorita celor 13 fabrici de productie, amplasate strategic pe continentul european. Astazi, URSA este unul dintre cei mai mari producatori de vata minerala si polistiren extrudat (XPS) din Europa, doua materiale izolatoare complementare, ce contribuie la izolarea termica si acustica a cladirilor.

In Romania, URSA este prezenta cu produsele sale de 20 de ani, comercializand doua branduri de vata minerala, URSA Glasswool si URSA Terra, fabricate in Slovenia. URSA Romania S.R.L. activeaza pe piata din anul 2003, produsele URSA fiind, insa, prezente pe piata din Romania inca de la inceputul anilor ’90.

In prezent exista un depozit la Oradea, de unde se fac livrari in toata tara, si un birou comercial in Bucuresti, de unde este coordonata intreaga activitate comerciala si de distributie. In ultimii ani, livrarile de produse URSA au cunoscut o crestere organica, URSA Romania ajungand sa detina o cota de piata de circa 40% pe segmentul de vata minerala din sticla.

Contact:
URSA Romania SRL
Bd. Ficusului nr. 14 A, 013974 Bucuresti
Telefon: 0040 21 269 0663
Fax: 0040 21 269 0664
E: assistance.romania@ursa.com

Asistenta Vanzari
Telefon: 021 269 06 63
E: assistance.romania@ursa.com
Web: www.ursa.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 140 – septembrie 2017, pag. 22

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/09/01/ursa-romania-a-lansat-pe-piata-un-nou-produs-ursa-refloc/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.