«

»

VELUX: Alege solutiile complete pentru ferestrele de mansarda!

Share

Pe o piata in continua dezvoltare si schimbare, cauzata de conditiile geo-politice, VELUX este producatorul care reuseste sa se mentina in top, de 20 de ani. Daca aruncam o privire din punct de vedere cronologic, VELUX este prima companie din domeniu care a aparut pe piata romaneasca, creand, de fapt, aceasta piata a ferestrelor de mansarda, inspirand oamenii, formand trendul locuirii la mansarda, prezentand mereu produse competitive – ferestre de mansarda si accesorii. Cum a reusit aceste lucruri? Raspunsul este simplu: oferind solutii complete.

Solutii complete pentru clienti

De 20 de ani, VELUX propune clientilor solutia completa care include: fereastra de mansarda, rama exterioara care asigura etanseitatea la apa, produsele pentru izolare termica si protectie si accesoriile: rulourile interioare (pentru controlul luminii) si/sau cele exterioare parasolare (pentru reducerea caldurii) si plasele contra insectelor.

Acest pachet complet de produse ofera clientului final garantie si siguranta pe termen lung:

* garantia ca achizitioneaza un produs durabil, cu o durata de viata cat mai indelungata (de 25 de ani si peste),

* garantia ca fereastra isi va pastra forma in timp,

* siguranta ca nu va avea infiltratii sau ca nu va resimti disconfort termic in interior

* siguranta ca este protejat in mansarda de prea multa lumina, de caldura si de insecte.

„Sunt foarte multe tipuri de ferestre de mansarda pe care noi le oferim – cu operare diferita (cu maner sus, maner jos sau cu telecomanda); exista produse pentru functionalitati diferite (de ex. iesire pe acoperis, priveliste), avem si solutii pentru extinderea spatiului (Balcon Cabrio®, iesire pe terasa), insa, pentru fiecare dintre ele, oferim rame de etansare si produse pentru montaj, si nu in ultimul rand, accesorii – rulouri interioare pentru filtrarea luminii, rulouri exterioare parasolare, plase impotriva insectelor. Cu aceste solutii complete, clientii nostri sunt multumiti si fericiti, iar mansarda devine cel mai atractiv loc din casa pentru fiecare proprietar”, ne-a declarat d-na Noemi Ritea, Manager General la VELUX Romania.

VELUX este partenerul pe care te poti baza inainte si dupa achizitionarea produselor, pe toata durata de viata a acestora. 

  • Pentru a te ajuta in decizia asupra produselor VELUX, serviciul de relatii clienti iti sta la dispozitie la numerele noastre de contact sau la adresa romania@velux.com.
  • Produsele VELUX se pot cumpara prin reteaua nationala de distribuitori autorizati, datele de contact ale acestora fiind disponibile pe www.velux.ro. Comanda se livreaza in cel mai scurt timp posibil.
  • Montatorii Parteneri VELUX pot fi contactati prin intermediul site-ului velux.ro, accesand sectiunea Suport si sfaturi. Montajul corect este esential pentru rezistenta la intemperii si o durata de viata maxima a produsului.
  • Directorii zonali si inginerii service ofera consultanta gratuita direct la locatia proiectului tau. Pentru programari, te rugam sa apelezi la serviciul de relatii clienti sau pe email la adresa romania@velux.com.
  • La achizitionarea a minimum 5 ferestre de mansarda VELUX, poti opta pentru asistenta tehnica la montarea primei ferestre. Vei beneficia de acest serviciu adresandu-te distribuitorilor autorizati sau serviciului de Relatii Clienti.
  • Inginerii service VELUX si Montatorii Parteneri VELUX iti ofera servicii de garantie si post-garantie pe toata durata de viata a ferestrei. Contacteaza Montatorii Parteneri VELUX pentru a beneficia de garantie la montaj!

Fii la curent cu noutatile!
www.velux.ro
www.veluxshop.ro
facebook.com/VELUX,
instagram.com/veluxromania
youtube.com/VELUXRomania

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 140 – septembrie 2017, pag. 12

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/09/01/velux-alege-solutiile-complete-pentru-ferestrele-de-mansarda/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.