«

»

ALUPROF: Sufrageria mai aproape de natura: noile usi liftant-glisante de colt de la ALUPROF

Share

Petrecerea timpului cu cei dragi, intr-o sufragerie cu vedere la zona inconjuratoare, reprezinta visul multor investitori care realizeaza proiectul propriei case. Usile liftant-glisante de colt ALUPROF MB-77HS sunt propunerea perfecta pentru toti cei aflati in cautarea unor usi care sa stearga barierele dintre interiorul cladirii si mediul inconjurator. 

Unii se odihnesc in sufragerie pentru a se baricada de lumea exterioara. Altii viseaza ca momentul de respiro pe care il pot prinde aici le va alina oboseala. Insa adevarata fuga de zgomotul de zi cu zi este posibila numai in armonie cu natura. In acest timp, gradina de langa casa si contactul cu plantele cultivate cu grija reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de relaxare si de imbunatatire a starii de spirit. Deschiderea sufrageriei catre mediul extern din ambele parti devine acum posibila datorita usilor liftant-glisante de colt ALUPROF MB-77HS. Solutia asigura atat accesul neingradit la vederea spre exterior, cat si posibilitatea de aranjare a formei cladirii intr-un mod original, modern.

Un singur pas pana in gradina

Usile de colt care leaga sufrageria de gradina influenteaza nu numai aspectul interiorului, ci si fatada cladirii. Mai mult, joaca un rol cheie, protejand-o de pierderile de caldura sau spargeri. De tipul de usi pe care il vom alege va depinde si folosirea optima a spatiului in sufragerie si iluminarea incaperilor. Produsul oferit de liderul sistemelor de aluminiu ALUPROF – usi liftant-glisante de colt MB-77HS – este o solutie deosebit de practica, fara angajarea unui spatiu prea mare.

– „Utilizarea lui este usoara chiar si pentru copii sau pentru persoanele cu dizabilitati. Mecanismul folosit pentru usile de terasa MB-77HS asigura libertatea in inchiderea si deschiderea aripilor. Ajuta si la evitarea anumitor probleme legate de aranjarea spatiului. Pozitionarea acestora permite economisirea spatiului pe care ar trebui sa-l gasim pentru usile clasice, iar structura favorizeaza amplasarea mobilierului de asa natura incat sa nu impiedice deschiderea acestora. Aceasta este o solutie utila si deosebit de atractiva din punct de vedere estetic. Tocmai de aceea sistemele de colt se bucura in ultima vreme de o popularitate din ce in ce mai mare” – explica Bożena Ryszka, Marketing Manager al marcii ALUPROF.

Casa deschisa spre terasa

Folosirea a doi – nu a unui singur perete in cazul usilor liftant-glisante de colt MB-77HS face ca aria de vitrificare a cladirii sa devina foarte mare. Datorita acestui lucru, interiorul cladirii este umplut de lumina solara si pare mai mare.

Solutia proiectata de inginerii ALUPROF permite crearea unor aripi de gabarit mare, ce inseamna pentru proiectant posibilitati multiple de aranjare. Usile liftant-glisante de colt, deschise atunci cand iesim direct in gradina sau pe terasa, sporesc impresia de „spatiu deschis” si permit pastrarea unui stil distinct atat pentru incaperea respectiva, cat si pentru cladire. Cand usile sunt inchise, reprezinta pereti vitrificati ai cladirii.

Usi pentru misiuni speciale

Pentru a fi functionale si estetice, usile pentru terasa necesita confectionarea din materiale de cea mai buna calitate si indeplinirea normelor tehnice de cel mai inalt nivel. Rezultatul acestei imbinari este sistemul MB-77HS. Pe langa functionalitate, confort si estetica, acesta este caracterizat si de economisirea energiei. Avand geamuri cu una sau doua camere, asigura un grad ridicat de protectie acustica si termica.

Numeroasele vitrificari care pot fi utilizate in aceasta solutie dau cladirii usurinta si diversifica intregul aspect al cladirii. In plus, sistemul ofera posibilitatea echiparii structurii cu geamuri anti-efractie, fara modificari importante in structura usii, datorita benzilor pentru vitrificare. Grija pentru aspectul anti-efractie este deosebit de importanta, deoarece majoritatea patrunderilor in case familiale are loc prin usa spre gradina.

Un alt atu al sistemului este confortul la deschidere si inchidere, asigurat de propulsia „HS-Master” efectuata prin buton sau telecomanda. Merita amintita si gama larga de culori oferita de producator. Posibilitatea achizitionarii aluminiului in orice culoare extinde variantele de aranjare a intregului spatiu.

Datorita specificului sau, sistemul poate fi folosit nu numai in constructiile de locuinte, ci si in cladirile de utilitate publica – apartamente sau hoteluri. Se inscrie perfect in curentul arhitecturii moderne, transparente. Corpurile cubice nu doar imbogatesc aspectul cladirii, ci si asigura o vedere panoramica a interiorului si ajuta la o mai buna iluminare a incaperii. Usile liftant-glisante de colt MB-77HS reprezinta propunerea ideala de constructie care leaga sufrageria de verdele gradinii. Datorita lor ne putem deschide cladirea catre un viitor sigur si cu economisire de energie.

Contact:
ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
E-mail: romania@aluprof.eu
Web: www.aluprof.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 141 – octombrie 2017, pag. 40

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/10/01/aluprof-sufrageria-mai-aproape-de-natura-noile-usi-liftant-glisante-de-colt-de-la-aluprof-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.