«

»

TOP GEOCART: Leica GG04 – Flexibil, Precis, Accesibil

Share

Specialistii din domeniul cadastral si GIS se confrunta, adesea, cu provocari care trebuie rezolvate repede si precis si cu situatii in care au nevoie de flexibilitatea echipamentelor oferite.

In acest sens, Top Geocart ofera, in Romania, configuratia bazata pe antena GG04, foarte precisa (pana la 550 de canale), ce ofera date rapide si care, avand in vedere flexibilitatea si compatibilitatea cu diferite solutii software si controller, vine la un pret extrem de accesibil.

Folosirea antenei inteligente Zeno GG04, cu propriul Dvs. device, este simpla, indiferent daca ruleaza pe platforme Android sau Windows. Acum va puteti simti ca acasa, in timp ce indepliniti sarcinile de colectare a datelor. Conectivitatea este fara cablu, prin Bluetooth, iar configurarea este foarte usoara cu ajutorul aplicatiei Zeno Connect.

Leica ZENO GG04 este perfect pentru profesionistii in domeniul geomaticii dar si pentru operatorii de teren din domenii diverse: utilitati publice, arheologie, trafic, asigurari, inspectii, institutii publice, primarii, mediu, silvicultura, cadastru etc.

Colectarea datelor geospatiale de inalta precizie, pe telefonul Dvs. sau pe tableta, nu a fost niciodata mai usoara.

Cele mai recente inovatii din gama Leica Zeno se pot conecta cu toate dispozitivele portabile Zeno existente dar si cu o gama larga de dispozitive inteligente, pe care ruleaza SO Android sau Windows, oferind tuturor tehnologii GNSS de ultima ora si puterea de urmarire a 555 de canale.

Antena inteligenta, flexibila si usor de utilizat, se bazeaza nu doar pe tehnologia RTK, ci si pe tehnologia de pozitionare precisa a punctelor (PPP). Acest lucru permite acum colectarea datelor in timp real, cu precizie ridicata, in cele mai nefavorabile locatii, fara a fi nevoie de o conexiune de date mobila.

Cu un design compact, usor si o durabilitate crescuta, IP68, puteti lucra mai mult timp in orice conditii.

Contact:
TOP GEOCART
Str. prof. Ion Maiorescu, nr. 67
Sector 3, Bucuresti
Tel./Fax: 021 253 05 30, 021 252 12 15
E-mail: office@topgeocart.ro
Web: www.topgeocart.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 141 – octombrie 2017, pag. 22

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/10/01/top-geocart-leica-gg04-flexibil-precis-accesibil/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.