«

»

Mai putin de o luna pana la ArchiTECHture Conference & Expo 2017!

Share

Speakeri din Belgia, Polonia si Olanda, alaturi de primari si arhitecti din tara, urca pe scena in cadrul evenimentului de referinta, ArchiTECHture Conference & Expo. Peste 300 de participanti sunt asteptati in 17 noiembrie la Centrul de Interes din Cluj-Napoca pentru a discuta despre viitorul in arhitectura si influenta tehnologiei asupra mediului in care activeaza.

Speakeri internationali, networking si idei noi

Arhitecti de renume international si national sunt prezenti in cadrul evenimentului pentru a dezbate tematica propusa anul acesta „De la orasele inteligente, la geometria satului”. Evenimentul se desfasoara in trei sali paralele, fiecare sala abordeaza tematica din alt unghi: orasele inteligente, geometria satului si restaurari.

Anna Grajper, co-fondatoarea Laboratory of Architectural Experiments (LAX) din Polonia, biroul de arhitectura care imbina cercetarea, planificarea urbana, designul si tehnologia. LAX a fost premiat pentru proiecte de design si dezvoltarea „Urbanimals” din Bristol. Anna a fost premiata de catre Presedintele orasului Worclaw pentru realizarile academice si inclusa ca fiind unul dintre cei mai creativi 30 de antreprenori din Worclaw.

Anna, arhitect si cercetator, vine la Cluj-Napoca si in cadrul salii Orasele Inteligente va discuta despre eforturile pe care le-a depus ani la rand pentru a gasi noutati si modalitati prin care sa foloseasca tehnologia in folosul oamenilor si al oraselor.

Creare de legaturi: arhitecti, autoritati, furnizori si societatea civila

In fiecare an, ArchiTECHture aduce impreuna arhitecti si furnizori de servicii care sustin industria si faciliteaza relatia arhitect-client, arhitect-institutie.  Rapiditatea cu care inoveaza in fiecare zi aduce un plus de valoare proiectelor si determina ca relatia primar, arhitecti si expozanti sa duca la un mediu de afaceri prosper.

Robert Mollner, Consultant arhitect este inginer mecanic, absolvent al Facultatii TCM din Iasi in 1992. Din 2003 lucreaza la Alukonigstahl Romania, fiind  consultant pentru arhitecti in partea de est si nord-est a tarii, iar din 2016 activitatea lui s-a extins si in Republica Moldova.

Lucian Caprarin, Area Technical Specification Manager, Saint-Gobain Rigips Romania este de profesie inginer constructor. Absolvent al Facultatii de Constructii Civile, Industriale si Agricole, Lucian s-a alaturat companiei Saint-Gobain Rigips Romania in urma cu 8 ani, insa are o experienta in domeniul sistemelor de constructii uscate de mai bine de 17 ani. Acesta promoveaza solutii si sisteme Saint-Gobain, stabilirea solutiilor tehnice in proiecte, dar si asistenta tehnica pe santiere.

Sala Geometria Satului are ca scop principal aducerea fata in fata a celor doua parti care sunt direct implicate in procese de restaurare, conversii sau constructii noi in zonele rurale sau periferice. Invitatii Caroline Fernolend, director executiv Fundatia Mihai Eminescu, Dorin Boila, BIA si Gheorghe Damian, primar al comunei Ciugud vor prezenta provocarile arhitecturale si logistice ale proiectelor dezvoltate in zonele respective si care sunt planurile lor pentru dezvoltare sustenabila.

De la orasele inteligente la geometria satului

Tematica evenimentului propune un dialog deschis despre componenta tehnologica a arhitecturii, intr-un concept mai amplu, intre cei 4 piloni: arhitecti, autoritati, furnizori si societatea civila.

ArchiTECHture Conference & Expo 2017 are loc in data de 17 noiembrie la Centrul de Interes din Cluj-Napoca. Peste 300 de arhitecti si specialisti din domeniu vor fi prezenti la eveniment. Inscrierile continua pe site-ul oficial: www.architectureconf.ro

Companiile care au inteles importanta arhitecturii pentru comunitatea lor si care sustin acest evniment sunt:
Partener Gold Orasele Inteligente: Alukonigstahl
Partener Silver Orasele Inteligente: Grohe
Parteneri: Rigips Saint-Gobain, White Design, Kanuf Insulation, Desjoyaux Piscine, Reynaers, Antares, Euro GSM, Brikstone, PM Furniture, Fakro, MACO, Rockwool
Masina Oficiala: AutoWorld

–-

Cristiana Techeres – Junior Project Manager Libero Events
E-mail: cristiana@liberoevents.com
Tel.: 0773 392 394

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/10/30/mai-putin-de-o-luna-pana-la-architechture-conference-expo-2017/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.