«

»

MASTER ENGINEERING: Profesionisti in solutii antiincendiu

Share

Incendiile prezinta un potential de distrugere a proprietatii private, mai ales in spatiul de interferenta seminatural/urban si, cu siguranta, constituie un risc pe care nimeni nu isi doreste sa si-l asume, in eventualitatea unei situatii neplacute. 

Master Engineering sustine simtul responsabilitatii, oferind servicii de consultanta tehnica gratuita pentru analiza proiectelor si scenariilor de incendiu.  Mai mult decat atat, furnizeaza echipamente de pompare incendiu, pompe si grupuri de pompare, configurate conform proiectelor in cadrul carora lucreaza.

Avem avantajul de a optimiza si configura oferta de echipamente conform cerintelor si bugetului beneficiarului. Ne place sa oferim cele mai bune produse, adaptate la nevoile clientului, astfel ca, la finalul fiecarui proiect, stim ca am furnizat, odata cu serviciile noastre, calitate si multumire. In plus, vechimea in domeniu ne ofera acces la o gama larga de marci de echipamente de pompare. Indeplinim, deci, cu usurinta solicitarile colaboratorilor nostri.

Credem in calitatea serviciilor oferite si in utilizarea unor echipamente de pompare furnizate de firme cu renume pe piata (Grundfos, Wilo, Saer, Lowara), astfel incat reducem considerabil riscul complicatiilor generate de performantele tehnice slabe.

Serviciile noastre sunt complete si includ suport tehnic gratuit in vederea analizei tehnice a ofertei de echipamente, a desfasurarii achizitiei si a proiectului de montaj al instalatiilor contra incendiu, asistenta la punere in functiune, dar si service pentru toate echipamentele comandate.

Compania Master Engineering este specializata in furnizarea echipamentelor de pompare si solutionarea diverselor aplicatii de vehiculare a fluidelor in domenii precum cel industrial, rezidential, al stingerii incendiilor, al repomparii apei uzate si nu in ultimul rand, al irigatiilor. Cu peste 7 ani de experienta, angajatii nostri sunt mereu gata sa ofere consultanta si solutiile tehnice de care aveti nevoie.

Pentru informatii suplimentare sau preturi ne puteti contacta la numarul de telefon 031 425 2495 sau la adresa de mail:

office@master-eng.ro 

Website:
www.solutiipomparefluide.ro
www.solutiipomparefluide.eu 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 142 – noiembrie 2017, pag. 47

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/11/01/master-engineering-profesionisti-in-solutii-antiincendiu-3/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.