«

»

Revista Constructiilor a inceput contractarea spatiilor publicitare pentru 2018

Share

Revista Constructiilor a inceput contractarea spatiilor publicitare din 2018 pentru firmele si cei interesati din sectorul constructiilor si adiacenti acestora.

Pentru informatii legate de oferta de publicitate ne puteti contacta la adresa de e-mail: office@revistaconstructiilor.eu.

Va multumim!

 

„Revista Constructiilor” este o publicatie lunara care se distribuie gratuit, prin posta, la cateva mii dintre cele mai importante societati de: proiectare si arhitectura, constructii, fabricatie, import, distributie si comercializare de materiale, instalatii, scule si utilaje pentru constructii, beneficiari de investitii, institutii centrale aflate in baza noastra de date. 

In fiecare numar al revistei sunt publicate: prezentari de materiale si tehnologii noi, studii tehnice de specialitate pe diverse teme, interviuri, comentarii si anchete avand ca tema problemele cu care se confrunta societatile implicate in aceasta activitate. 

Intreaga colectie a revistei tiparite, in format .pdf, poate fi consultata pe site-ul nostru www.revistaconstructiilor.eu. Articolele de prezentare a materialelor, tehnologiilor, utilajelor si echipamentelor publicate in Revista Constructiilor sunt introduse si online in site-ul nostru www.revistaconstructiilor.eu.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/11/01/revista-constructiilor-a-inceput-contractarea-spatiilor-publicitare-pentru-2018/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.