«

»

ROLIFT: De 14 ani la inaltime!

Share

ROLIFT SRL Timisoara este dealer in partea de vest a Romaniei pentru echipamente de manevrat marfa si de lucru la inaltime, atat pentru materiale, cat si pentru personal. Avand o experienta de peste 14 ani pe piata in domeniul  echipamentelor de acest gen, compania ofera solutii pentru orice tip de activitate care implica ridicarea de materiale la inaltime, manipularea de materiale in depozite si in santiere, precum si pentru ridicarea la inaltime a personalului de lucru. 

Obiectele de activitate ale grupului ROLIFT:

  • INCHIRIEREA de echipamente pentru manipulat marfa si lucru la inaltime (stivuitoare, platforme de lucru la inaltime, alte echipamente industriale);
  • COMERCIALIZAREA de echipamente noi si second-hand din aceleasi game, dar si alte marci si furnizori;
  • SERVICE autorizat ISCIR specializat in domeniul acestor tipuri de echipamente;
  • SERVICII DE RSVTI autorizate;
  • COMERCIALIZARE piese de schimb pentru stivuitoare si nacele de lucru la inaltime de la furnizori externi si interni;
  • TRANSPORT UTILAJE, ECHIPAMENTE pentru utilajele proprii si pentru diversi beneficiari.

Redresarea pietei in domeniul inchirierilor a inceput relativ firav cu anul 2012. Strategia pe care am adoptat-o in vederea mentinerii businessului nostru pe piata a fost de infiintare a societatii ROLIFT SERV SRL, cu obiect de activitate de service pentru stivuitoare si platforme de lucru la inaltime, asigurarea de piese de schimb, servicii R.S.V.T.I., activitate care, in mare parte, a sustinut firma mama ROLIFT SRL. Tot in 2012 s-a facut reorganizarea judiciara a societatii cu un plan care a fost aprobat in adunarea creditorilor.

Urmand consecvent obiectivul propus prin luarea unor masuri de regandire si de adaptare a afacerii la noile conditii de piata, dar si ca o consecinta a cererii crescande de echipamente pentru inchiriat, cerere aflata pe un trend ascendent, incepand cu 2013, s-a avut in vedere o revenire si crestere constanta, organica si sanatoasa a activitatilor si indicatorilor economici pe care ii urmarim in tot ceea ce facem.

Anul 2016 este cel in care ROLIFT SRL a indeplinit cu succes planul de reorganizare adoptat in septembrie 2012. Din statisticile oficiale, ne situam in procentul de 0,48 din totalul de societati care, in 2012, au intrat in insolventa si care au reusit indeplinirea cu succes a planului de reorganizare propus. 2016 a fost anul in care ROLIFT SRL a avut datorii zero catre toti furnizorii si catre Stat, un obiectiv pe care ne-am ambitionat sa-l obtinem.

Pozitia si atitudinea pe care le-am adoptat se pare ca sunt dintre acelea rar alese de societatile din ROMANIA care au probleme financiare, probleme care sunt „rezolvate” doar in beneficiul propriu, cauzand falimente deliberate, in urma carora pierd, de multe ori, societatile creditoare si in special Statul).

Fara lipsa de modestie pot afirma ca daca esti de buna credinta dar si daca te bazezi pe fortele proprii si pe oameni de incredere, cu experienta acumulata si profesionalism ai sanse mari de reusita. Foarte mult a contat si increderea acordata de unele societati colaboratoare care ne-au sprijinit, dar si de clientii nostri care au apelat la produsele si serviciile ROLIFT.

Perspectiva pe care o vedem este una pozitiva, pentru ca parcul nostru de inchiriere a crescut cu cca 50% fata de 2016, in special cel de echipamente noi, urmand ca, pana la sfarsitul anului 2017, sa trecem de 100 de echipamente iar cifra de afaceri pe care o preconizam pentru anul 2017 este dubla fata de 2016 pe tot grupul ROLIFT SRL. 

Contact:
ROLIFT
Timisoara, Romania, DN 59 km 8+550 m stanga (Calea Sagului)
Zona industriala INCONTRO
Tel.: 0743 099 048, 0731 630 165
E-mail: office@rolift.ro
Web: www.rolift.ro | www.rolift-online.net

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 142 – noiembrie 2017, pag. 33

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/11/01/rolift-de-14-ani-la-inaltime/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.