«

»

ROMCRETE: Echipamente de sablare abraziva umeda EcoQuip 2

Share

Din 2008 promovam si distribuim, cu profesionalism, in stransa colaborare cu liderul mondial Graco, echipamente pentru finisare prin pulverizare, pentru aplicarea straturilor de protectie si circularea vopselei, precum si echipamente electrice pentru aplicarea unei game largi de materiale utilizate in constructii.

Ne straduim sa atingem excelenta si imbunatatirea continua in tot ceea ce facem.

Detinem, in domeniu, o echipa tehnica PROPRIE, eficienta si rapida, care asigura buna functionare a echipamentelor si instalatiilor comercializate.

Peste 100 de ingineri si tehnicieni dedicati, de la Graco, dezvolta produse noi, tehnologii inovatoare care stabilesc standardul de calitate intr-o piata in plina dezvoltare.

Pentru a veni in ajutorul clientilor, Graco a dezvoltat un echipament inovativ pentru sablare: echipamentele de sablare abraziva umeda EcoQuip 2. 

Aceste echipamente ofera o metoda de sablare abraziva umeda. O tehnologie curata, eficienta si economica. 

Sablarea abraziva umeda

Sablarea abraziva umeda este similara cu sablarea uscata cu diferenta ca media de sablare este umezita in prealabil, pentru a se asigura un impact mai mare asupra suprafetei. Testele arata ca sablarea abraziva umeda produce cu 92% mai putin praf.

Mai putin praf inseamna mai putina murdarie, prin urmare nu mai este necesara izolarea locului unde se desfasoara sablarea si ulterior, curatarea acestuia.

Din moment ce EcoQuip 2 foloseste mai putina apa decat orice alt echipament similar, nu exista apa lasata in urma si nu trebuie sa va faceti griji cu privire la toxicitate.

Caracteristici:

 • Versatilitatea echipamentului EcoQuip 2 este una dintre caracteristicile care fac acest echipament atat de apreciat.
 • Trece cu usurinta de la o aplicatie la alta.
 • Rapid. Pornirea si incarcarea cu medie de sablare se face cu aproximativ 50% mai repede comparativ cu modelele anterioare sau cu echipamente similare, prin urmare si rata de productie creste semnificativ.
 • Usor. Setarile se fac rapid, in doar 5 pasi simpli, setarea presiunii vasului in raport cu presiunea de suflare nemaifiind necesara.
 • Sigur. Fiecare unitate este testata si verificata cu strictete inainte de a fi livrata; de asemenea, va oferim suport tehnic, asistenta si training.
 • Performanta ridicata.
 • Fara praf.
 • Acces usor de pe toate partile.
 • Calitate industriala.
 • Concepute pentru orice tip de lucrare de sablare.
 • Transport facil.
 • Acces si vizibilitate facila la toate componentele, pentru o mentenanta mai usoara.

EcoQuip 2 poate fi folosit pentru curatarea betonului, indepartarea vopselei, pregatirea suprafetelor din metal, indepartare grafitti etc.

Este conceput sa functioneze cu medie de sablare mai grea decat apa si are presiunea maxima de suflare de 12 bari (175 psi).

Echipamentele sunt disponibile in modele fixe, portabile sau mobile, concepute pentru curatarea si pregatirea diverselor suprafete. Avem modelul potrivit indiferent de tipul de aplicatie. 

Contact:
ROMCRETE ECHIPAMENTE
B-dul Eroilor de la Tisa nr 79, Timisoara

Pentru mai multe informatii sau pentru ofertele speciale va rugam sa ne contactati la:
Tel.: 0374.830.094
Tel.: 0736.010.296
E-mail: office@romcrete.ro
E-mail: vanzari@romcrete.ro
Web: www.romcrete.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 142 – noiembrie 2017, pag. 73

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/11/01/romcrete-echipamente-de-sablare-abraziva-umeda-ecoquip-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.