«

»

Construct Expo – Ambient Expo – Romtherm. ROMEXPO – 8-11 martie 2018

Share

S-a stabilit, asadar, perioada desfasurarii celor mai importante manifestari expozitionale din domeniul constructiilor si instalatiilor.

Asa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, perioada de desfasurare este mutata, din ce in ce mai mult, spre inceputul anului. Ceea ce, per ansamblu, nu este chiar un avantaj pentru expozanti si vizitatori. In primul rand pentru ca, abia iesiti din iarna, exista riscul ca, in acea perioada, timpul sa nu fie prea favorabil pentru atragerea vizitatorilor. In al doilea rand, unele societati abia isi reiau activitatea dupa perioada de iarna. Altele, insa, si nu putine, datorita timpului favorabil, nici nu si-au intrerupt activitatea pe parcursul iernii. Daca, bineinteles, au avut de lucru, intr-un an in care productia realizata de sectorul constructiilor s-a situat in jurul a 9 miliarde de euro. Pentru a avea un termen de comparatie, trebuie sa va spunem ca in anii de boom in acest sector, productia a fost de 15,3 miliarde euro in 2008 si 11,7 miliarde euro in 2009.

Ne amintim, de altfel, cu nostalgie de acea perioada cand cele trei expozitii erau organizate separat, de obicei in luni consecutive, si fiecare dintre ele ocupa, in totalitate, spatiile disponibile de la Romexpo.

Era perioada in care daca nu te inscriai din vreme pentru a fi prezent la manifestarile expozitionale, in ultima luna, inainte de desfasurarea acestora, nu mai aveai nicio sansa sa mai poti gasi vreun spatiu disponibil. In acei ani, marii producatori romani de materiale de constructii, ca de exemplu Lafarge, Holcim, Baumit, CarpatCement, Adeplast, Isover, Rigips si altii, nu lipseau niciodata de la confruntarea cu beneficiarii produselor lor.

Speram ca si in acest an, cand se intrevede o relansare a activitatii investitionale in Romania, vor fi prezente, de asemenea, la Romexpo societati importante pentru a-si face cunoscute noutatile.

In fond acesta este si principalul obiectiv pe care si-l propun asemenea manifestari expozitionale.

In ceea ce ne priveste, Revista Constructiilor va fi prezenta, ca in fiecare an, cu stand propriu sau comun cu mass-media de specialitate.

Asa ca, in final, chiar daca societatea dumneavoastra nu va avea stand la cele trei expozitii, puteti fi prezenti acolo prin intermediul revistei noastre.

Autor:
Ionel Cristea 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 144 – ianuarie-februarie 2018, pag. 3

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/02/02/construct-expo-ambient-expo-romtherm-romexpo-8-11-martie-2018/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.