«

»

BAUDER: Solutii termoizolante individuale. Sisteme termoizolante pentru terasa si balcon

Share

O termoizolatie sigura si corecta a casei castiga tot mai mult in importanta. Protectia termica optima apartine prin urmare si termoizolatiei teraselor si al balcoanelor. Bauder ofera solutia ideala de termoizolare pentru orice cerinta. Termoizolatia de inalta performanta Bauder PIR FA TE este potrivita pentru diferite inaltimi constructive si poseda proprietati de izolare termica unice.

In sistemul complet Bauder, acoperisul dumneavoastra este perfect termoizolat si cuprinde hidroizolatii de calitate superioara pe baza de bitum polimer sau material plastic FPO, ceea ce constituie un plus la capitolul siguranta.

In conditiile in care cerintele Normativelor Europene privind protectia termica a cladirilor in scopul economisirii energiei devin tot mai stricte, solutiile oferite de Bauder isi dovedesc pe deplin eficienta.

Important: 

  • Termoizolatiile cu capacitate ridicata de izolare obtin valoarea necesara deja de la grosimi reduse. Acestea joaca un rol important in cazul teraselor unde exista limitari constructive ale grosimii stratului termoizolant.
  • Termoizolatia cu panta Bauder PIR T poate fi montata pe stratul de baza din Bauder PIR FA TE, de exemplu: cu panta standard de 2%. Datorita greutatii reduse si formatului practic al placilor, montarea este usoara si rapida.
  • Placile termoizolante Bauder PIR si-au confirmat durabilitatea de-a lungul deceniilor in practica. Acestea sunt disponibile in variante cu falt sau fara falt.

Contact:
BAUDER SRL
Cluj-Napoca
P-ta. 1 Mai nr. 4-5, 400141 – Cluj
Telefon: +40 / (0) 2 64 / 20 66 38
Telefax:+ 40 / (0) 2 64 / 20 66 39
E-mail: info@bauder.ro
Web: www.bauder.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 145 – martie 2018, pag. 32

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/03/02/bauder-solutii-termoizolante-individuale-sisteme-termoizolante-pentru-terasa-si-balcon/

1 ping

  1. Ioan a spus:

    Bună, acoperișul mansardei e facut,urmează izolarea pe interior,plăcile pir se pot pune pe căpriori din interior?

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.