«

»

SOUDAL: Spume poliuretanice, izolanti, adezivi si produse pentru acoperisuri

Share

Soudal este lider independent in productia de izolanti, siliconi, adezivi si spume poliuretanice. Soudal este 100% o companie belgiana infiintata in 1966 de catre Vie Swerts. A inceput ca o mica afacere de familie, devenind rapid unul dintre cei mai mari producatori de spume poliuretanice, izolanti, adezivi si produse pentru acoperisuri. Soudal NV Holding are mai mult de 2.600 de angajati si detine peste 58 de subsidiare proprii, 16 unitati proprii de productie si exporta in mai mult de 130 de tari de pe 4 continente.

Datorita centrului de Cercetare si Dezvoltare, tehnologiei inovatoare si certificarii ISO 9001 ISO 14000, Soudal poate sa ofere o gama completa de izolanti, adezivi, spume poliuretanice si aerosoli tehnici.

Gratie acestui lucru, Soudal isi poate atinge toate domeniile de activitate tinta, cum ar fi: constructiile profesionale, DIY si industrie, oferind catre acestea nu numai produse calitative si profesioniste dar si sisteme complete pentru diverse industrii, printre care putem enumera:

Dar cel mai important, Soudal Window System reprezinta montajul perfect al ferestrelor, montaj in care se pot regasi mai multe beneficii, cum ar fi: confort termic sporit (zero pierderi de caldura) si economii sporite prin lipsa aparitiei mucegaiului sau a condensului.

„Mai bine izolat la interior decat la exterior!” 

Pentru mai multe detalii va invitam pe  www.soudal.ro sau sa ne contactati la Tel/Fax: 021.351.58.04 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 145 – martie 2018, pag. 36

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/03/02/soudal-spume-poliuretanice-izolanti-adezivi-si-produse-pentru-acoperisuri/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.