«

»

WIENERBERGER: Tondach – sistem complet de acoperis ceramic. Alege acoperisul ceramic Tondach pentru constructia casei tale!

Share

Asteptarile de la materialele de constructii cresc continuu, nu doar in ceea ce priveste rezistenta la intemperii, dar si in ceea ce priveste durabilitatea in timp, impactul acestora asupra mediului, eficienta energetica si estetica.

Tigla ceramica, folosita ca material pentru constructia acoperisului, a evoluat in timp si raspunde cu success asteptarilor crescute ale beneficiarilor si noilor tendinte.

Din punct de vedere ecologic, tiglele ceramice Tondach au un avantaj considerabil, acestea fiind fabricate din materiale naturale, prin arderea la temperature mai mari de 1.000 grade Celsius. Tigla ceramica asigura confortul termic propice de care avem nevoie indifferent de anotimp. Un acoperis ceramic montat corect, poate reduce costurile de energie cu pana la 20%.

Ceea ce este cel mai important este ca, pe termen lung, tigla ceramica Tondach este o achizitie ce isi amortizeaza costul, deoarece restaurarea acoperisului va fi necesara numai peste cateva generatii.

Citeste mai mult despre tiglele ceramice Tondach…

Pentru mai multe detalii legate de gamele de produse ceramice Tondach, accesati www.wienerberger.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 145 – martie 2018, pag. 21

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/03/02/wienerberger-tondach-sistem-complet-de-acoperis-ceramic-alege-acoperisul-ceramic-tondach-pentru-constructia-casei-tale/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.