«

»

INFO- FIRE – aprilie 2018

Share

Ca de obicei, nemtii sunt in prima linie! Ordonati si prevazatori, au si inceput sa isi faca reclama pentru cel mai mare targ de securitate la incendiu din Europa – care se 02va tine intre 15-20 iunie 2020 la Hanovra, in Germania.

Cu aceasta ocazie, anunta ca si-au finalizat site-ul si au lansat si un video. Vizitati http://www.interschutz.de/home

  • La targul FeuerTrutz 2018 de la Nuremberg, Germania a participat – pentru prima data – si organizatia ECEUFIRE – East-Central European Fire Protection Corporation, in care Romania este reprezentata de catre ASI. A fost considerata ca „o iesire din umbra” a acestei organizatii (Boris Platkevitch – presedintele in exercitiu al ECEUFIRE).
  • ECEUFIRE va participa pe 4 iunie 2018 la The Electronic Fire and Security Industry Symposium 2018 din Bucuresti, avand ca organizator ARTS.
  • EURALARM, dupa fuziunea cu EUROFEU, a si organizatpe data de 27 februarie 2018, un „kick-off meeting” a noii sectiuni “Euralarm Fire Extinguishing Section”. Comunicatul de presa elaborat cu aceasta ocazie (intitulat: New European platform for fire extinguishing under Euralarmumbrell will shape future of the industry). 

Trecand pe coordonatele nationale, exista si aici o sumedenie de noutati!

Dupa ce v-am anuntat in numarul trecut despre fuziunea a doua mari organizatii profesionale europene (absorbtia EUROFEU de catre  EUROALARM), evenimentele au inceput sa se precipite:

  • Doua asociatii profesionale din Romania (ASI si ARISI) se apropie de ARTS – membra deja a EURALARM – cu o intentie de asociere in vederea unei viitoare fuziuni, astfel incat – in comun – sa capete, in viitor, o structura „in oglinda” cu EURALARM si o pozitie mai puternica pe piata.
  • ARTS va organiza joi 29 martie 2018, la hotel Hilton Athénée Palace, sala Regina Maria, cea de a treia editie a Conferintei privind riscul de securitate la incendiu si la efractie, cu titlul “Evaluarea riscului – Cele mai bune practici”. In aceste conditii, sa vedem care va fi pozitia IGSU?!? Sa nu uitam ca, in prezent, ocupatia de “Evaluator de ris de Incendiu” a fost eliminata din COR tocmai de catre IGSU –  aceasta in conditiile in care deja celebrul O.M.I.R.A. 210 nu s-a abrogat inca iar la U.T.C.B. se preda un mare si important curs de evaluare a riscului de incendiu, contra unei sume consistente….
  • Tot in Romania, pe 4 iunie 2018, Hotel Hilton Athénée Palace, Sala Le Diplomate, A.R.T.S. si EURALARM organizeaza evenimentul comun: Conferinta Nationala a ARTS si Simpozionul Euralarm. Cei ce doresc sa participe, sunt rugati sa transmita decizia de participare la adresele events@itsevents.ro / office@arts.org.ro

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/04/01/info-fire-aprilie-2018/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.