«

»

SINIAT: Pereti inalti din gips-carton cu rezistenta la foc

Share

SINIAT pune la dispozitie o serie de produse cu performanta la foc, sisteme de pereti, placari si plafoane, cu rezistenta la foc – etanseitate si izolare termica (EI) – de la 30 de minute pana la 180 minute in cazul peretilor si pana la 120 de minute pentru placari si plafoane. In domeniul constructiilor apar mereu provocari ce tin de inovarea unor produse sau sisteme in acest sens.

Peretii de mare inaltime si cu performanta la actiunea focului reprezinta o astfel de provocare, iar pentru o astfel de cerinta SINIAT a dezvoltat si implementat o serie de solutii. Aceste sisteme se pot instala la o inaltime maxima de 12,85 m fara structura aditionala si sunt agrementate conform standardelor, oferind performanta EI pana la 180 de minute.

Principalul domeniu de aplicatie al acestora il reprezinta segmentul public: galeriile comerciale, cinematografe, dar si segmentul industrial – hale de productie sau depozitare.

Pentru mai multe detalii accesati http://www.siniat.ro/ro-RO/

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/04/01/siniat-pereti-inalti-din-gips-carton-cu-rezistenta-la-foc/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.