«

»

Trec anii, trec, trec si nu se mai intorc!

Share

Trec anii, trec, trec… si nu se mai intorc!

Aceasta expresie care circula sine-die printre pamanteni reprezinta, daca vreti, un ritual de la care nimeni nu face exceptie de-a lungul vietii.

Ne nastem si restul parcursului nu ne face placere. De aceea satisfactia implinirii fiecarui an ca varsta reprezinta o etapa din darul cu care ne-a trimis Divinitatea pe acest pamant.

Ferice, deci, pentru cei care aduna in existenta lor cat mai multe primaveri. Este si cazul colegului Ionel Cristea, director si redactor-sef al Revistei Constructiilor, care, pe 10 aprilie, isi aniverseaza o varsta ce se apropie de o granita de performanta. Precizarile la momentul respectiv!

Pana atunci, insa, sa-i dorim (nu numai in aceasta zi) ganduri bune, insotite de o sanatate cat mai buna si o forma sportiva de performanta in tot ceea ce face pentru aceasta publicatie menita sa contribuie la realizarea unui tel nobil: acela de progres al tarii prin opera de constructie materiala a societatii in care traim.

Asadar, noi, cei putini la numar din familia revistei, in cor totusi, ii uram un sincer La multi ani! si prilejul de a repeta un asemenea eveniment pe o perioada fara de limita!

Ciprian Enache

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/04/10/trec-anii-trec-trec-si-nu-se-mai-intorc/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.