«

»

Dräger X-plore® 1300 – semimască de filtrare a particulelor

Share

Dräger X-plore® 1300 – semimasca de filtrare a particulelor

Materialul filtrului CoolSAFE™

Performante care fac diferenta: Materialul filtrului CoolSAFE™, fabricat din componente de filtrare de inalta performanta, combina, in mod ideal, rezistenta scazuta la respiratie si performantele ridicate de filtrare intr-o singura masca. Materialul depaseste, de asemenea, cerintele exigente ale testului cu praful de dolomita. 

Clema pentru nas flexibila

Asigura o fixare adecvata, in zona cea mai importanta. 

Izolatie pentru zona nasului

Izolarea sigura in zona cea mai sigura: toate mastile sunt prevazute cu o izolatie speciala pentru zona nasului. Aceasta absoarbe transpiratia, este confortabila si cel mai important, asigura o izolare eficienta in jurul nasului. 

Structura formata a mastii

Dovedit, ergonomic, stabil: Designul special si forma structurii mastii asigura o fixare confortabila si sigura la nivelul fetei intr-o varietate de forme si marimi. Mastile pot fi fixate rapid si usor. Volumul interior asigura confort la purtare si comunicatii facilitate.

In interior, structura mastii este special ranforsata, asigurand astfel stabilitatea dimensionala pe perioade lungi de timp. 

Coduri de culoare

Recunoastere rapida fara niciun dubiu: Clema pentru nas cu cod de culoare si supapa, clasifica cele trei niveluri de protectie EN – albastru inchis (FFP1), albastru deschis (FFP2) si alb (FFP3). Asigurarea unei recunoasteri usoare in cazul selectarii mastii corecte.

Sistemul de prindere pe cap VarioFLEX™ cu EasyStop

Usor de fixat/indepartat si ajustat pentru confort la purtare, fara niciun fel de puncte de presiune: Acest sistem de fixare pe cap cu bucla continua este realizat cu o banda robusta, din material textil rezistent la uzura si robust. Spre deosebire de alte masti, nu sunt necesare cleme – se previn punctele de presiune neconfortabile si reactiile alergice. Sistemul de prindere pentru cap poate fi deconectat/indepartat usor si rapid si fara a prinde parul. Multumita EasyStop, sistemul de prindere pentru cap poate fi usor ajustat, pentru a se potrivi in cazul a diferiti purtatori, fiind fixat confortabil si sigur. 

Supapa de exhalare CoolMAX™ (optional)

Respirati usor si confortabil cu rezistente la respiratie extrem de reduse: Supapa de exhalare CoolMAXTM special creata elibereaza aerul expirat cald si umidificat, prevenind acumularea de caldura in interiorul mastii si mentinand, astfel, o temperatura adecvata in timpul lucrarilor solicitante.

Stratul interior hipoalergenic

Confortabil la purtat: Stratul interior hipoalergenic este delicat cu pielea dumneavoastra si confera utilizatorului confort suplimentar, atunci cand este folosit pe perioade mai lungi de timp.

Mai multe detalii despre Dräger X-plore® 1300 gasiti aici.

Contact:
Dräger Safety Romania SRL
Str. Danielopolu Nr 42A Sector 1
014134 – Bucuresti
Tel: +40 21 250 91 68
Fax: +40 21 250 90 91
E-mail: office.bucuresti@draeger.com
Web: www.draeger.com

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/05/01/drager-x-plore-1300-semimasca-de-filtrare-a-particulelor/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.