«

»

SDC PROIECT ENGINEERING: Proiectare structuri de rezistenta

Share

Biroul de proiectare SDC Proiect a fost infiintat in anul 2005 in Cluj Napoca, Romania.
Echipa este tanara, dinamica, ambitioasa si incercam sa fim intre liderii domeniului de proiectare folosind cele mai noi softuri si solutii constructive de ultima generatie.
Avand proiecte si in afara tarii avem ocazia sa interactionam cu ingineri din diferite zone ale lumii, acumuland astfel experienta.

• Proiectare constructii hidrotehnice
Oferim servicii de proiectare pentru regularizari de albii, captari de apa, baraje si aparari de maluri.
Toate proiectele noastre sunt optimizate din punct de vedere tehnic, structural si financiar si sunt gandite sa se incadreze in natura, astfel incat impactul sa fie minim.
Asiguram si urmarirea proiectelor in santier, pentru verificarea implementarii corecte a solutiilor din proiect.

• Proiectare structuri de rezistenta
Echipa noastra optimizeaza fiecare proiect prin calcule structurale realizand modele analitice pentru a afla comportarea structurala si eforturile necesare dimensionarii elementelor structurale.
Ne-am adaptat la diferite norme si coduri de proiectare, astfel incat sa acoperim si zonele unde exista alte norme decat Eurocode.
Fluxurile de lucru din cadrul proiectarii sunt optimizate si folosim tehnologia BIM, pe mai multe platforme de lucru, ca sa ne putem plia pe toate softurile colaboratorilor nostri.
Ne implicam in proiectare din faza de concept, ca sa optimizam dispunerea si dimensiunile elementelor structurale si sa satisfacem cerintele beneficiarilor.
Proiectam structuri din beton armat monolit, beton armat prefabricat, structuri din beton pretensionate, structuri metalice, structuri din lemn, structuri din lemn lamelar si solutii de consolidare ale structurilor existente.
Asiguram si urmarirea proiectelor in santier, pentru verificarea implementarii corecte a solutiilor din proiect.

• Proiectare amenajari hidroenergetice
Fiecare proiect reprezinta o provocare noua si de fiecare data alegem solutia optima din punct de vedere tehnic si financiar cu respectarea conditiilor de protectie a mediului.
Obtinem cele mai bune rezultate prin colaborarea stransa cu echipele tehnice a furnizorilor de echipamente si prin recomandarea celor mai bune echipamente.
Incepand cu studiul de fezabilitate cream modele 3D pentru fiecare element, obtinem oferte complete si ajutam investitorul sa faca cele mai bune alegeri.
In toate proiectele calculam si dimensionam: turbinele, aductiunea si toate elementele de beton armat. Singura parte care nu o realizam in-house este partea de instalatii electrice si hidraulice, unde colaboram cu firme specializate, atat din Romania, cat si din afara tarii.
Asiguram si urmarirea proiectelor in santier, pentru verificarea implementarii corecte a solutiilor din proiect.
In toate proiectele elaborate incercam sa reducem la minim impactul asupra mediului inconjurator si sa incadram proiectul in specificul zonei.

• Consultanta tehnica
Pentru toate lucrarile la care oferim servicii de proiectare furnizam si servicii de consultanta tehnica in vederea alegerii solutiilor si echipamentelor optime.
Oferim consultanta tehnica si pentru proiectele care nu au fost elaborate de noi, in vederea optimizarii lor.

• Expertize tehnice
Acolo unde este necesar, oferim serivii de expertizare tehnica a constructiilor existente si colaboram cu expertii tehnici pe toata durata elaborarii proiectului, ca sa obtinem cea mai buna solutie structurala.

Mai multe detalii gasiti pe www.sdcproiect.ro

Contact:
SDC PROIECT ENGINEERING
400015 – Cluj-Napoca,
Str. Republicii, nr. 81, ap. 8
Tel.: +40 374 004 782
Fax: +40 364 105 314
E-mail: office@sdcproiect.ro
Web: www.sdcproiect.ro

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/05/01/sdc-proiect-engineering-proiectare-structuri-de-rezistenta/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.