«

»

URSA demareaza campania URSA GOES GREEN

Share

De cativa ani URSA se implica activ in angajamentul UE de reducere cu 20% pana in 2020 a emisiilor de gaze cu efect de sera. Pentru a putea ajunge la rezultate concrete in privinta reducerii poluarii, URSA a dezvoltat in ultimii ani o platforma de cercetare care isi propune sa dezvolte termoizolatii inovative cu impact pozitiv asupra protectiei mediului. Produsele introduse pe piata, mai ales in ultima perioada, sunt dovada investitiei in tehnologie. Dezvoltarea si comercializarea unor materiale izolante fabricate din materiale regenerabile au dus la construirea unor case sustenabile. Toate produsele au ca scop imbunataţirea eficienţei energetice a cladirilor cu impact pozitiv asupra reducerii poluarii mediului. Folosirea unor materiale cu „amprenta verde”, adica materiale prietenoase cu mediul, ecologice, inseamna si utilizarea pentru izolarea termica a locuintelor a unor produse premium, rezistente la foc.

Anul trecut, compania URSA a facut primul pas in acest sens. A lansat pe piata vata minerala care beneficiaza de tehnologia BiOnic. Aceasta este cea mai inovativa tehnologie in termoizolatii, iar produsele care beneficiaza de aceasta tehnologie sunt realizate din materiale naturale regenerabile. Fabricata printr-un proces ce imbina natura cu tehnologia de ultima ora, vata minerala de sticla URSA BiOnic asigura cele mai inalte performante biologice si tehnice, la cel mai bun raport calitate-pret.

Se doreste ca implicarea URSA in efortul de reducere a emisiilor de CO2, la nivel global si local, sa fie evidenta. De aceea, s-a decis comunicarea publica a cotei de reducere a emisiilor de CO2 obtinuta prin folosirea produselor URSA nou vandute. Pe site-ul URSA puteti gasi aceasta informatie care se modifica live.

„Incepand cu 2018, URSA lanseaza campania URSA Goes Green, un slogan asumat de URSA. Este important sa alegem intotdeauna materiale termoizolante cat mai bune, cu o eficienta  energetica mare, si produse prietenoase cu mediul. Oricine intra pe site-ul www.ursa.ro va putea urmari live cum sunt monitorizate si care sunt cantitatile de CO2 economisite prin folosirea materialelor invovatoare URSA. De asemenea, a fost facuta o investitie in refacerea ambalajelor. Produsele performante de la URSA sunt livrate in ambalaje verzi, in timp ce produsele economice sunt prezentate in ambalaje pe fond alb. Urmariti sloganul «URSA goes green» si alegeti intotdeauna cele mai bune izolatii.” ne asigura declara Sorin Pana director comercial URSA Romania.

 

Despre URSA

URSA este o companie producatoare de materiale izolatoare termic si acustic, cu o politica de dezvoltare orientata pe eficienta energetica si dezvoltare durabila in constructii. Compania se bucura de o prezenta comerciala larga atat in Spania, cat si in Europa, datorita celor 13 fabrici, plasate strategic pe continentul european. Astazi, URSA este unul dintre cei mai mari producatori de vata minerala si polistiren extrudat (XPS) din Europa, doua materiale izolatoare complementare, ce contribuie la izolarea termica si acustica a cladirilor.

„Anul trecut Xella International GmbH a semnat un contract cu fondul de investitii KKR pentru a cumpara URSA. Ca business, URSA isi continua trendul de crestere, separat, sub acoperisul Grupului Xella, completand portofoliul existent al marcilor de materiale de constructii.” – a declarat Sorin Pana directorul comercial al URSA Romania.

In Romania, URSA este prezenta cu produsele sale de 20 de ani, comercializand doua branduri de vata minerala, URSA Glasswool si vata minerala URSA Terra, fabricate in Slovenia. URSA Romania S.R.L. activeaza pe piata din anul 2003. Produsele URSA, insa,  sunt prezente pe piata din Romania inca de la inceputul anilor ’90. In ultimii ani, livrarile de produse URSA au cunoscut o crestere importanta, compania locala URSA Romania ajungand sa detina o cota de piata de circa 40% pe segmentul de vata minerala din sticla.

Contact:
URSA Romania SRL
Bd. Ficusului nr. 14 A, 013974 Bucuresti
Telefon: 0040 21 269 0663
Fax: 0040 21 269 0664
E: assistance.romania@ursa.com

Asistenta Vanzari
Telefon: 021 269 06 63
E: assistance.romania@ursa.com
Web: www.ursa.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 147 – mai 2018, pag. 46

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/05/01/ursa-demareaza-campania-ursa-goes-green/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.