«

»

Revista Constructiilor si-a luat angajamentul sa va respecte viata privata

Share

Revista Constructiilor si-a luat angajamentul sa va respecte viata privata. Luam in serios protectia datelor, securitatea si conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private. 

Va anuntam ca incepand cu data de 25 mai 2018 “Termenii si conditiile” Revistei Constructiilor se actualizeaza cu informatii referitoare la prelucrarea datelor personale  conform cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN SI AL CONSILIULUI EUROPEI din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si  libera circulatie a acestor date si, totodata, abrogarea Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

Noi, Revista Constructiilor am luat cunostinta de noul REGULAMENT al Parlamentului European si al Consiliului Europei si informam clientii si partenerii nostri cu urmatoarele:

Datele cu caracter personal se considera acele informati care conduc la identificarea unei persoane si anume: CNP, numele, prenumele, adresa de domiciliu, numarul de telefon personal, adresa de email, ocupatia, venitul, datele biometrice, varsta, genul, etnia, rasa, orientarea religioasa sau sexuala, starea de sanatate.

  • Societatea noastra nu stocheaza, nu detine, nu prelucreaza, pentru a vinde si manipula in orice fel, datele Dvs cu caracter personal asa cum sunt mentionate mai sus, respectiv in Regulamentul European.
  • Totusi, desi prelucrarea sau vanzarea datelor cu caracter personal nu face parte din obiectul muncii noastre, in activitatatea noastra se intampla sa schimbam date cu caracter personal pentru desfasurarea contractului, ceea ce reprezinta atat un interes legitim cat si un temei absolut legal.
  • Daca vor apare exceptii vom anunta si vom cere permisiunea, de fiecare data, atunci cand vom intentiona sa folosim aceste date in alt scop si durata de timp in care le pastram.
  • In anumite situatii (curierat – evenimente – deplasari grup de afaceri – rezervari hotel – seminarii – conferinte etc.) vom fi nevoiti sa prelucram anumite date cu caracter personal despre Dvs, angajatii, partenerii si clientii companiei pe care o reprezentati.
  • Va rugam ca la momentul comenzii catre noi, sa va indepliniti rolul de operator [definit clar de regulamentul GDPR] si sa ne definiti solicitarea Dvs de prelucrare, specificand durata de pastrare a datelor cu caracter personal, gradul de securizare etc. Ne vom conforma cerintelor Dvs exprese fara nici o alta intrebare.
  • La randul nostru vom proceda la fel cu datele Dvs catre terti, in situatia in care subcontractam un furnizor, asa cum am mentionat (curierat – evenimente – deplasari – rezervari hotel etc.) care va prelucra datele Dvs cu caracter personal pe care le vor prelua de la noi, ii vom solicita, in mod expres, respectivul furnizor sa isi asume aceleasi obligatii catre noi pentru datele Dvs.
  • Pentru protectia datelor cu caracter personal ale clientilor si partenerilor nostri, noi aplicam proceduri clare de minimizare a datelor colectate.

Va informam ca folosim datele Dvs la urmatoarele:

Folosim datele pentru unicul scop de a informa societatile din domeniul constructiilor si domeniile conexe, institutii, si pe cei care cauta si folosesc produsele si serviciile Dvs.

Iata tipurile de date ale Dvs pe care le colectam si modul cum le folosim ulterior:

  • Adrese de email pentru a transmite informatii cu privire la produsele, serviciile si evenimentele partenerilor nostri.
  • Numarul de telefon pentru a putea fi contactat rapid, in cazul in care alte companii doresc sa apeleze la serviciile sau produsele societatii Dvs.
  • Numele societatii pentru a ne adresa direct domeniului/categoriei de activitate pe care o prestati.

Datele de facturare ale partenerilor (CUI, nr CI, CNP, Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului, Contul Bancar, Numele Bancii, Numele Reprezentantului Legal, Functia Reprezentantului Legal) nu sunt publicate in site-ul nostru si le folosim numai pentru a incheia contracte si a factura serviciile efectuate.

Aveti dreptul deplin de a ne solicita sa stergem din bazele noastre orice date care se incadreaza in noul Regulament si nu sunt publice, respectiv nu sunt publicate de catre Camerele de Comert si ANAF, printr-o solicitare in acest sens la adresa de email office@revistaconstructiilor.eu.

Aveti, de asemenea, dreptul deplin de a ne solicita sa va stergem din comunicarile prin email la adresa de email newsletter@revistaconstructiilor.eu.

Aceste date din articol sunt expuse online, in mod public, la rubrica Termeni si Conditii.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/05/25/revista-constructiilor-si-a-luat-angajamentul-sa-va-respecte-viata-privata/