«

»

TONDACH: Alege acoperisul ceramic Tondach pentru constructia casei tale

Share

Asteptarile de la materialele de constructii cresc continuu, nu doar in ceea ce priveste rezistenta la intemperii, dar si in ceea ce priveste durabilitatea in timp, impactul acestora asupra mediului, eficienta energetica si estetica.

Tigla ceramica, folosita ca material pentru constructia acoperisului, a evoluat in timp si raspunde cu succes asteptarilor crescute ale beneficiarilor si noilor tendinte. Din punct de vedere ecologic, tiglele ceramice Tondach au un avantaj considerabil, acestea fiind fabricate din materiale naturale, prin arderea la peste 1000°C. Tigla ceramica asigura confortul termic propice de care avem nevoie indiferent de anotimp.

In plus sunt si economice deoarece, in estimarea valorii unui acoperis, hotaratoare este durata sa de viata si nu costurile create la momentul achizitiei sale. Un acoperis ceramic montat corect, poate reduce costurile de energie cu pana la 20%.

Rentabilitatea unui material se dovedeste in momentul in care proprietarul nu trebuie sa investeasca in diverse lucrari de reparatie. Acest lucru este valabil in special la acoperisul unei case, a carui constructie si invelire reprezinta o parte din costurile totale.

Ceea ce este cel mai important este ca, pe termen lung, tigla ceramica Tondach este o achizitie ce isi  amortizeaza costul, deoarece restaurarea acoperisului va fi necesara numai peste cateva generatii.

Mai multe detalii despre acoperisul ceramic Tondach gasiti aici.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/06/01/tondach-alege-acoperisul-ceramic-tondach-pentru-constructia-casei-tale/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.