«

»

URSA: BiOnic este cea mai inovatoare tehnologie in termoizolatii

Share

URSA se implica activ in angajamentul UE de reducere cu 20%, pana in 2020, a emisiilor de gaze cu efect de sera.

URSA continua traditia de a dezvolta termoizolatii inovatoare. Produsele introduse pe piata in ultimii ani reprezinta dovada investitiei in tehnologie si in dezvoltarea si comercializarea unor produse fabricate din materiale regenerabile, care sa stimuleze construirea de case sustenabile.

Sloganul URSA Goes Green, asumat de URSA, schimba modul in care compania isi construieste si isi promoveaza afacerea. Este important sa alegem intotdeauna materiale termoizolante cat mai bune, dar si prietenoase cu mediul.

BiOnic este cea mai inovatoare tehnologie in termoizolatii. A fost lansata pe piata in 2017, iar produsele care beneficiaza de aceasta tehnologie sunt fabricate din materiale naturale regenerabile. Se doreste, astfel, ca implicarea URSA in efortul de reducere a emisiilor de CO2, la nivel global si local, sa fie evidenta. De aceea, s-a decis comunicarea publica a cotei de reducere a emisiilor de CO2 care se obtine prin produsele URSA nou vandute. De altfel, pe site-ul URSA puteti gasi aceasta informatie care se modifica live.

Cum se recunosc produsele premium de la URSA?

Ambalajul face diferentierea. Produsele performante sunt livrate in ambalaje verzi, in timp ce produsele economice sunt prezentate in ambalaje pe fond alb. Asadar, urmariti sloganul URSA goes green si alegeti intotdeauna cele mai bune izolatii.

Contact:
URSA Romania SRL
Bd. Ficusului nr. 14 A, 013974 Bucuresti
Telefon: 0040 21 269 0663
Fax: 0040 21 269 0664
E: assistance.romania@ursa.com

Asistenta Vanzari
Telefon: 021 269 06 63
E: assistance.romania@ursa.com
Web: www.ursa.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 148 – iunie 2018, pag. 37

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/06/01/ursa-bionic-este-cea-mai-inovatoare-tehnologie-in-termoizolatii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.