«

»

Viitorul constructiilor si tendinte in amenajari la Construct-Ambient Expo 2019

Share

Romexpo redefineste targurile Construct Expo si Ambient Expo si organizeaza intre 14-17 martie 2019, in pavilionul B2, un singur targ de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine. Targul se va numi Construct-Ambient Expo si isi propune sa devina noua agora a profesionistilor in constructii si amenajari, oferind participantilor posibilitatea de a fi parte a unei experiente complete.

Cei interesati vor gasi la Construct-Ambient Expo totul pentru constructia si amenajarea unei cladiri, de la idee si proiectare la produsul finit si amenajat, indiferent ca este vorba de constructii private, edilitare sau ansambluri de locuinte.

Astfel, Construct-Ambient Expo raspunde nevoilor:

  • dezvoltatorilor imobiliari;
  • municipalitatii/autoritatilor;
  • publicului larg interesat sa construiasca, renoveze sau amenajeze o casa.

In prezent domeniile constructiilor si amenajarilor inregistreaza progrese din punct de vedere tehnic si, astfel, tematica a fost actualizata pentru a oferi companiilor care dezvolta si folosesc inovatii in domeniu spatiul propice  in care sa isi prezinte aceste produse si servicii. Astfel, printre sectoarele tematice ale editiei 2019 se numara acum si: internetul lucrurilor pentru constructii si locuinta viitorului.

De asemenea, pentru ca securitatea in eventualitatea unui incendiu reprezinta un aspect important al oricarei constructii, sunt invitate sa expuna la Construct-Ambient Expo firmele care ofera produse si servicii pentru prevenirea acestora.

Ca si in cazul editiilor anterioare ale celor doua targuri, si in cadrul Construct-Ambient Expo vor fi organizate evenimente conexe pentru specialisti si pentru publicul larg, cu sprijinul partenerilor targului.

In aceeasi perioada, in pavilionul B2 Romexpo organizeaza si Romtherm, singura expozitie din Romania dedicata exclusiv sectorului instalatiilor, iar in pavilionul B1 targurile Mobila Expo, Modexpo I, Expo Flowers & Garden si Antique Market, evenimente adresate cu precadere consumatorului final.

Pentru mai multe detalii despre editia 2018 a Construct-Ambient Expo, accesati: http://construct-ambientexpo.ro/

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/07/09/viitorul-constructiilor-si-tendinte-in-amenajari-la-construct-ambient-expo-2019/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.