«

»

ASOCIATIA PROFESIONALA DE DRUMURI SI PODURI DIN ROMANIA va invita la al XV-lea Congres National de Drumuri si Poduri – Iasi, 19-22 septembrie 2018

Share

Prin traditie, Congresul National de Drumuri si Poduri reprezinta un reper important in activitatea specialistilor care lucreaza in domeniul rutier. In spiritul deschiderii si a dorintei de colaborare profesionala, in cursul lunii septembrie 2018 vom organiza in Municipiul Iasi cel de-al XV-lea Congres National de Drumuri si Poduri din Romania. 

In contextul eforturilor actuale intreprinse de tara noastra pentru depasirea ramanerilor in urma in domeniul infrastructurii rutiere, acest Congres se doreste a fi un moment important pentru reconsiderarea activitatii in industria drumurilor.

Prioritatile actuale ale domeniului rutier materializate prin: continuarea constructiei retelei de autostrazi, reabilitarea retelei rutiere in exploatare, modernizarea retelei de drumuri locale, dezvoltarea si sistematizarea retelelor rutiere urbane reprezinta prioritati ale temelor propuse pentru actualul Congres.

Ne exprimam dorinta ca acest Congres sa contribuie la o mai buna cunoastere a prioritatilor nationale in domeniul infrastructurii rutiere, astfel incat prin dezbaterile si intalnirile care vor avea loc, sa putem aduce o contributie reala la „politica de transporturi” din tara noastra.

Speram ca participantii, atat cei din tara cat si cei din strainatate, sa contribuie la o mai buna intelegere a prioritatilor ce stau in fata domeniului rutier, toate acestea privite intr-o relatie de corelare cu strategiile promovate pe plan international.

Din partea Asociatiei Profesionale de Drumuri si Poduri din Romania, imi revine onoarea si bucuria de a va adresa invitatia pentru participarea la lucrarile Congresului National de Drumuri si Poduri din Romania – Iasi 2018.

www.congresapdpromania.ro

Va asteptam cu cele mai bune ganduri !

Conf. dr.ing. Valentin ANTON
Presedinte A.P.D.P. Romania

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/08/01/asociatia-profesionala-de-drumuri-si-poduri-din-romania-va-invita-la-al-xv-lea-congres-national-de-drumuri-si-poduri-iasi-19-22-septembrie-2018/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.