«

»

CONEST GRAND RESIDENCE – un ansamblu rezidential care redefineste stilul de viata si confortul

Share

Primii proprietari aI apartamentelor din blocul C1 se vor muta in ansamblul Conest Grand Residence incepand cu luna august

Antreprenorul general, Conest SA, una dintre cele mai importante companii de constructii din Regiunea N-E a Romaniei si dezvoltatorul ansamblului Conest Grand Residence, va preda primilor proprietari, in luna august 2018, noile apartamente din blocul C1, demonstrandu-si si de aceasta data seriozitatea, profesionalismul si experienta de peste 54 ani in domeniul constructiilor.

Conest SA preda la timp proprietarilor noile apartamente din blocul C1

Conest S.A. a demarat in luna iunie procedurile de receptie si predare catre beneficiar a apartamentelor din blocul C1 al ansamblului rezidential Conest Grand Residence. In cele 15 luni de la demararea lucrarilor, antreprenorul general CONEST SA si-a canalizat toate resursele catre atingerea performantei in executia lucrarilor de constructii, dovedind, astfel, inca o data, ca este o companie puternica si matura, ce reuseste sa finalizeze orice proiect in care este implicata, cu profesionalism, determinare si respectarea deadline-urilor asumate.

Primii proprietari se vor muta in noile apartamente din blocul C1 in august 2018

In luna august 2018, primii proprietari ai apartamentelor cu 1, 2 si 3 camere din blocul C1 se vor bucura de confortul si calitatea constructiei, dar si de beneficiile amplasarii centrale a ansamblului rezidential Conest Grand Residence. Astfel, proprietarii isi vor putea petrece vara pe terasa noului apartament si se vor bucura de un stil de viata activ si cosmopolit.

Apartamentele Conest Grand Residence redefinesc confortul noilor proprietari

Perfect compartimente, atent finisate, cu materiale si dotari premium, noile apartamente din blocul C1 date in folosinta primilor proprietari le vor oferi acestora un standard nou de confort si echilibrul perfect intre eficienta folosirii spatiului si calitatea finisajelor. Fiecare apartament a fost proiectat cu scopul de a oferi cat mai mult spatiu, cat mai multa lumina, cat mai multa bucurie pentru fiecare clipa petrecuta acasa.

Sistemul constructiv, modul de distributie a utilitatilor, detaliile privind instalatiile interioare, toate au fost gandite in jurul ideii principale de confort si in dorinta de a atinge nivelurile ridicate de performanta impuse de standardele actuale, corelate cu cele la nivel european.

Noile apartamente din ansamblul Conest Grand Residence beneficiaza de dotari si facilitati premium: aer conditionat, centrala termica murala cu condensare pentru fiecare apartament, gresie si faianta import Spania, parchet laminat in camerele de zi si in dormitoare, bai utilate: cada, wc, gresie, faianta, lavoar + mobilier, oglinda, instalatie electrica, telefonie, internet, cablu TV, interfon, usi HDF cu toc reglabil, tamplarie profil PVC, 5 camere si geam tripan, parcare subterana si supraterana cu control acces, fiecare scara de bloc dotata cu cate 2 lifturi de ultima generatie, contoare de gaz, energie electrica si apa situate pe casa scarii, spatii comerciale si de interes comun.

Amplasarea centrala a ansamblului rezidential Conest Grand Residence, pe Bulevardul Chimiei nr. 2, chiar vizavi de lulius Mall, in apropierea campusului studentesc „Tudor Vladimirescu”, care cunoaste o efervescenta urbana nemaipomenita, ofera noilor proprietari proximitatea Universitatii „Gh. Asachi”, a scolilor si a gradinitelor cu traditie si a unui puternic centru de retail si hypermarketuri (Kaufland, Lidl, Practiker, Leroy Merlin).

„Multumim tuturor familiilor pentru ca au ales cele mai bune apartamente din lasi dintr-o piata imobiliara in continua dezvoltare. Suntem siguri ca anii de experienta, portofoliul si seriozitatea antreprenorului, precum si pozitionarea, dotarile si finisajele au fost factorii principali care au cantarit in luarea deciziei de cumparare. Le dorim o viata plina de confort in noile apartamente Conest Grand Residence si bucurii depline alaturi de cei dragi si familii.”, a declarat Alin Cozma, Manager Vanzari Conest Grand Residence.

Mai multe detalii pe: http://conestgrandresidence.ro/

si pe pagina noastra de Facebook:

https://www.facebook.com/conestgrandresidence/

 …citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 150 – august 2018, pag. 22

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/08/01/conest-grand-residence-un-ansamblu-rezidential-care-redefineste-stilul-de-viata-si-confortul-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.