«

»

Cele mai mari companii pentru tehnica de securitate prezente la Romanian Security Fair 2018 – 18-20 octombrie, Romexpo, Bucuresti

Share

Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate, in parteneriat cu ROMEXPO, organizeaza, in perioada 18-20 octombrie 2018, Romanian Security Fair 2018, cea mai importanta expozitie de tehnica pentru securitate din zona Est si Sud-Est Europeana.

Organizat o data la doi ani, Romanian Security Fair aduce la standuri pe cei mai importanti producatori de aparatura pentru securitate la nivel mondial precum si pe cele mai importante companii romanesti prezente pe piata tehnicii pentru securitate de la noi din tara, expozantii avand la dispozitie peste 2.000 de metri patrati pentru a-si prezenta aparatura tehnica si solutiile pe care le produc sau le comercializeaza.

Pana in prezent, si-au confirmat participarea la standurile Romanian Security Fair 2018 peste 50 de companii din Romania si din lume, din tari precum: Ungaria, Italia, Croatia, Bulgaria si Polonia.

Ajuns la cea  de a V-a editie, Romanian Security Fair 2018 va aduce in fata vizitatorilor aparatura si tehnologie de ultima generatie din domenii diverse ale securitatii: supraveghere video; detectie, semnalizare si stingere incendiu; monitorizare si dispecerizare; securitate cibernetica; sisteme mecanice si electromecanice de securitate; sisteme anti-efractie; sisteme de control acces; alte sisteme de avertizare a pericolului precum si accesorii de securitate.

Dorim ca printre vizitatorii nostri sa se numere si reprezentantii administratiilor centrale si locale – ministere, primarii de orase indiferent de marime – care ar trebui sa vada nivelul de dezvoltare la care au ajuns sistemele de securitate si care – odata implementate – ar putea contribui la o reducere semnificativa a evenimentelor neplacute din trafic sau a criminalitatii ca fenomen social. Este un lucru demonstrat ca un sistem de securitate performant si functional nu numai ca inregistreaza evenimentele petrecute in zona, dar – si mai important – actioneaza ca un factor descurajant pentru cei care se gandesc sa incalce legea, declara Liviu Mateescu, Presedinte al Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate.

Noutatea editiei din 2018 a Romanian Security Fair este aceea ca targul va fi deschis si sambata pentru a permite unui numar cat mai mare de persoane interesate de tehnica de securitate sa poata vizita expozitia.

Mizam pe vizitatori activi, care integreaza in activitatile lor solutii de securitate: arhitecti, constructori, electricieni, specialisti in iluminarea spatiilor. Cred ca a venit timpul ca elementele care asigura securitatea – fie ca e vorba de securitatea la incendii, sisteme anti-efractie sau de sisteme de supraveghere video – sa fie luate in seama si integrate de cei care deseneaza, construiesc sau modeleaza felul nostru de a exista social inca de la inceput. Concepul de “living smart” include in egala masura si securitatea individului, si functionalitatea spatiului in sine si estetica lui, mai spune Liviu Mateescu, Presedintele Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate.

*****

ARTS este asociatie de utilitate publica, apolitica, non-guvernamentala si non-profit fondata in anul 2003. ARTS reprezinta peste 140 de companii nationale, reprezentante ale unor companii straine in Romania si membri simpatizanti, care activeaza intr-o industrie de cca 1 miliard de Euro. Membra EURALARM si co-fondator al Federatiei Serviciilor de Securitate, ARTS are un rol esential in dezvoltarea serviciilor de securitate privata si maturizarea pietei de profil din Romania. ARTS detine propriul Centru de Formare Profesionala, Corpul Expertilor Tehnici, Romanian Security Fair si secretariatul Comitetului Tehnic 27 A.S.R.O. – Sisteme de Alarma. Prin membrii sai, ARTS este garantul concurentei libere si loiale, al calitatii si fiabilitatii prestatiilor specialistilor in domeniul securitatii si invita pe toti cei interesati in sustinerea si dezvoltarea industriei de securitate din Romania, sa concretizam impreuna sloganul nostru: Arta de a trai in siguranta!

*****

Mai multe detalii gasiti pe www.romaniansecurityfair.eu/ro

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/09/01/cele-mai-mari-companii-pentru-tehnica-de-securitate-prezente-la-romanian-security-fair-2018-18-20-octombrie-romexpo-bucuresti/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.