«

»

Dräger X-plore® 6300 – masca de protectie pentru intreaga fata

Share

Dräger X-plore® 6300 este masca pentru intreaga fata destinata utilizatorilor atenti la pret care nu doresc sa faca niciun compromis in ce priveste confortul sau calitatea. Aceasta masca pentru intreaga fata este succesoarea mastii Panorama Nova Standard, o masca ce si-a dovedit eficienta de-a lungul mai multor decenii in intreaga lume – acum reproiectata si imbunatatita, cu culori dinamice si un cod de bare integrat.

Sistem eficient de ventilatie

Sistemul de ventilatie eficient cu masca interioara separata previne condensul de pe lentila si asigura o buna imagine.

Sistem de prindere in 5 puncte

Sistemul de prindere confortabil pentru cap in cinci puncte asigura nu numai ca masca poate fi fixata rapid si usor, ci si ca este suficient de mare pentru a preveni punctele de presiune de la nivelul capului purtatorului.

Intretinere si logistica facilitata

Marimea universala simplifica operatiunile de logistica si inventariere. Codul de bare din interior simplifica inregistrarea si intretinerea inventarului mastii.

Utilizare flexibila

Masca pentru intreaga fata Dräger X-plore 6300 este prevazuta cu o conexiune Rd40 in conformitate cu EN 148-1 si poate fi combinata cu gama bogata de filtre Dräger X-plore® Rd40.

Camp vizual larg

Viziera din Plexiglas PMMA rezistenta la zgarieturi si fara deformari,cu un unghi de 180°, garanteaza un camp vizual mare cu o imagine panoramica excelenta.

Sigur si cu marime potrivita

Structura mastii este realizata din EPDM durabil si delicat cu pielea, cu izolatie pentru fata din strat dublu si margini de izolare triple, ce asigura o izolare confortabila si sigura pentru fiecare tip de fata.

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 151 – septembrie 2018, C3

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/09/01/drager-x-plore-6300-masca-de-protectie-pentru-intreaga-fata/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.