«

»

INCD URBAN-INCERC: Cea de-a XIV-a editie a Conferintei de Cercetare in Constructii, Economia Constructiilor, Arhitectura, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala – 5 octombrie, Bucuresti

Share

 „Cercetarea romaneasca asupra mediului construit –
bilant la un centenar al modernitatii”

 

Institutul National de Cercetare – Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila URBAN-INCERC organizeaza la sediul central din Bucuresti, Sos. Pantelimon nr. 266, sector 2 cea de-a XIV-a editie a Conferintei de Cercetare in Constructii, Economia Constructiilor, Arhitectura, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala pe data de 5 octombrie 2018.

Obiectivul conferintei este de a prezenta tendintele cercetarii din domeniul constructiilor, economiei constructiilor, arhitecturii, urbanismului si dezvoltarii teritoriale, cu accent pe contributia INCD URBAN-INCERC la dezvoltarea domeniului.

Accesul la lucrarile conferintei este permis doar participantilor inscrisi, indiferent daca prezinta sau nu o lucrare.

 

Inscrierea este gratuita si se poate face exclusiv on-line
la adresa de Internet de aici.

 

INCD URBAN-INCERC ofera participantilor posibilitatea publicarii rezumatelor si lucrarilor integrale in publicatiile editate, accesibile pe pagina http://pub.incd.ro/, dupa cum urmeaza; lista include aceste publicatii in ordinea crescatoare a importantei acestora dar si a cerintelor legate de continutul si forma lucrarii, publicarea fiind conditionata in fiecare caz de catre acceptarea continutului stiintific de catre referenti si respectarea stricta a instructiunilor de redactare:

  • Rezumatele redactate in limbile romana (obligatoriu cu diacritice) si engleza pentru autorii romani, in limba engleza pentru autorii straini) se vor publica in „Conferinta de cercetare in constructii, economia constructiilor, urbanism si amenajarea teritoriului. Rezumate ale lucrarilor”, vol. 14, ISSN 2343-7537, publicatie indexata in ProQuest, Ulrich’s Web si Europa World of Learning / Routledge – pagina: http://pub.incd.ro/AP/index.htm.

Termenul-limita de trimitere este 31 august 2018.

  • Lucrarile integraleredactate in limba romana sau limbile engleza sau franceza se vor publica in volumul „Lucrarile conferintei de cercetare in constructii, economia constructiilor, urbanism si amenajarea teritoriului”, vol. 14, ISSN 2393-3208, indexat in CiteFactor, ProQuest, Sherpa/RoMEO si Ulrich’s Periodicals Directory – pagina: http://pub.incd.ro/PP/index.htm. Termenul-limita de trimitere este 31 august 2018.
  • Articole in extenso, redactate in limba engleza, pot fi publicate in revista Constructii, ISSN 1221-2709 (indexata in 31 de baze de date si biblioteci, inclusiv de catre CNCSIS – categoria B+) – pagini: http://constructii.incerc2004.ro/ sau http://pub.incd.ro/C/index.htm.

Termenul limita de trimitere este 14 septembrie 2018.

  • Articole in extenso, redactate in limba engleza, pot fi publicate in revista  Arhitectura. Constructii, ISSN 2069-0509 (indexata in 43 de baze de date si 80 de biblioteci din intreaga lume – pagini: http://uac.incd.ro/ sau http://pub.incd.ro/UAC/index.htm.

Termenul-limita de trimitere este 14 septembrie 2018.

Persoane de contact: 

CSI dr. ecol., dr. geogr., habil. urb. Alexandru-Ionut PETRISOR

Georgiana-Diana TAMIRJAN

e-mail:conferences@incd.ro

e-mail:diseminare@incd.ro

 

Pagina web a conferintei:

http://conf.incd.ro

 

Internet INCD URBAN-INCERC:

www.incd.ro

www.facebook.com/INCD-Urban-Incerc-160911301127744

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/09/01/incd-urban-incerc-cea-de-a-xiv-a-editie-a-conferintei-de-cercetare-in-constructii-economia-constructiilor-arhitectura-urbanism-si-dezvoltare-teritoriala-5-octombrie-bucuresti/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.