«

»

PORR CONSTRUCT: Impreuna construim inteligent

Share

PORR Construct SRL a fost infiintata in 2004, ca sucursala locala a Grupului PORR si isi desfasoara activitatea pe intreg teritoriul Romaniei. Sediul central se afla la Bucuresti, iar la Timisoara functioneaza o filiala. Acest furnizor de servicii complete, cu 400 de angajati, implementeaza pachetul complet de lucrari, de la proiectare la executie, acoperind intregul lant de creare a plusvalorii in constructii. Asadar, portofoliul sau cuprinde lucrari de drumuri, cai ferate, statii de tratare a apelor reziduale, depozite de deseuri si canalizari pentru comunitati mici, dar si aeroporturi, proiecte mari rezidentiale, spitale si complexe sportive. 

Inovatie si traditie

Fondata la Viena in 1869, PORR este una dintre cele mai mari companii de constructii din Austria si unul dintre principalii jucatori de pe piata constructiilor din Europa. Compania de constructii impleteste cei aproape 150 de ani de experienta cu concepte inovatoare. Capacitatea celor peste 19.000 de PORRieni de a se identifica cu fiecare proiect in parte, orientarea spre client si extinderea permanenta a cunostintelor de specialitate fac din firma PORR un partener international valoros.

Solutii personalizate pentru proiecte de constructii complexe

Expertii firmei PORR dispun de o gama larga de cunostinte de specialitate, care le permit sa isi aduca contributia in contextul unor concepte inovatoare. Acest lucru este demonstrat si de numeroasele proiecte de referinta din Romania.

De exemplu, un proiect executat de catre PORR Construct S.R.L. pentru Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a constat in proiectarea si executia unei sectiuni de 16,3 km a autostrazii A10 ce leaga orasele Sebes si Turda, care a fost deschisa traficului in iulie 2018. Pe langa sectiunea de autostrada, contractul de antrepriza generala a inclus si construirea a doua parcari pe autostrada, a unui centru de intretinere a drumurilor si a unui nod rutier. Proiectul a fost finalizat in timp util si la un inalt nivel de calitate, prin efortul comun al specialistilor PORR din toate diviziile.

In plus, PORR a executat cu succes in Romania, printre altele, lucrarile de terasamente si cale ferata pe sectiunea Campina – Predeal in lungime de 48 km, constructia impresionantei cladiri Orhideea Towers din Bucuresti, reabilitarea zonei costiere romanesti a Marii Negre la nord de orasul Constanta, precum si lucrarile de extindere si modernizare de pe Aeroportul Oradea.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 151 – septembrie 2018, pag. 13

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/09/01/porr-construct-impreuna-construim-inteligent/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.