«

»

GRUNDFOS: Sectorul energetic – Cresterea eficientei sistemului cu pompe inteligente

Share

DORIŢI SA ECONOMISITI PANA LA 50%?

Pentru instalatiile retelei de termoficare, consumul minim de energie este pe ordinea de zi iar o reducere cu 30-50% a energiei utilizate de pompe inseamna mii de kWh salvati, precum si o reducere drastica a emisiilor de CO2. Grundfos a facut ca astfel de economii sa fie usor de obtinut prin verificari energetice, audituri ale pompelor si solutii de pompare eficiente din punct de vedere energetic.

Masurare, analiza, consiliere

Un audit al pompei este efectuat de specialistii Grundfos pe baza mai multor masuratori. Acesta se concentreaza pe cantitatea de apa calda vehiculata de pompe si pe variatiile debitului in timpul unei perioade relativ scurte si bine definite.

Specialistul Grundfos masoara si inregistreaza urmatoarele in sistem:

  • Valori contorizate, de exemplu debitul si consumul de energie;
  • Valori analogice, de exemplu presiunea, temperatura, nivelul apei;
  • Ratele de incident, de exemplu, porniri/opriri ale pompei, des­chiderea/inchiderea supapei.

Auditul evalueaza eficienta generala a pompelor unui sistem si propune modificarile necesare care vor imbunatati eficienta. Propunerile sunt sustinute de calcule ale economiilor ce urmeaza sa fie facute, reducerea emisiilor de CO2, precum si timpul de amortizare pentru orice investitie.

Obtineti economii

Auditurile noastre energetice sunt recunoscute ca ducand la economii considerabile privind costurile de functionare, precum si la reducerea semnificativa a emisiilor de carbon ale instalatiilor. Contactati departamentul de vanzari Grundfos pentru a afla mai multe.

Cititi mai multe informatii pe: www.grundfos.ro 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 152 – octombrie 2018, pag. 6

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/10/01/grundfos-sectorul-energetic-cresterea-eficientei-sistemului-cu-pompe-inteligente/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.