«

»

HELINICK: 3RE – RE-Umplere, RE-Ciclare, RE-ISCIRizare

Share

Helinick a deschis singura statie tehnologica din Romania pentru RE-umplerea, RE-ISCIRizarea si RE-circularea ecologica a cilindrilor din sistemele de stingere a incendiului cu Novec-1230 si FM-200 si alti agenti curati de stingere.

In Romania sunt instalate peste 6.000 de sisteme de stingere cu agenti curati, asigurand disponibilitatea proceselor critice in industriile de specialitate precum IT&Com, infrastructura critica, laboratoare, arhive, cat si camere de comanda si control.

In domeniul de detectie si stingere gazoasa a incendiului, sistemele cu agenti curati sunt o tehnologie non-invaziva, destinata protectiei vietii si a bunurilor de mare valoare.

Tehnologia 3RE este o inovatie pe piata din Romania, ingloband toate operatiunile tehnice necesare procesului de evaluare, golire, testare, umplere si reconditionare a cilindrilor folositi in sistemele de detectie si stingere a incendiilor.

Beneficii:

  • Diminuarea timpilor de nefunctionare a sistemelor de stingere de la 2 luni la 2 zile;
  • Reducerea substantiala a costurilor, prin Recircularea cilindrilor dublandu-se durata de viata a unui sistem de stingere;
  • Transparentasi trasabilitate pentru operatiunile de Verificare Tehnica Periodica reglementate la nivel E.U.;
  • O solutie ECO pe principiul reciclare si recirculare devine o investitie responsabila pentru un viitor mai sigur.

3RE asigura mentenanta sistemelor de detectie si stingere care utilizeaza FM-200, Novec-1230 cat si a cilindrilor sub presiune 24-70 bari prin RE-ISCIRizare si VTP.

RE-umplerea cilindrilor si RE-ciclarea materialelor, prin trasabilitatea depozitarii ecologice a agentilor de stingere: am dezvoltat un produs ECO, pentru un viitor mai bun si mai sigur.

Avize:

ISCIR, TPED pentru a putea fi implementat, autorizata de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta pentru efectuarea operatiunilor de Proiectare, Instalare si Mentenanta a sistemelor de limitare a incendiilor.

Tehnologia 3RE este compatibila cu orice sistem de stingere al principalilor furnizori globali, de la Viking/Minimax, Tyco pana la UTC/Kidde si Siemens.

Principalele avantaje ale colaborarii cu specialistii HELINICK:

  • Avem resursele financiare si profesionale necesare pentru a garanta functionarea corecta a sistemelor, inca din prima zi de utilizare;
  • Transparenta si educarea clientilor pentru serviciile post-vanzare sunt realizate in mod responsabil, cu accent pe siguranta personalului si bunurilor din spatiul vizat;
  • Dispunem de resursele necesare pentru servicii preventive si corective;
  • Suntem certificati I.G.S.U. si dispunem de competente si capabilitati reale, fapt recunoscut de numerosi clienti de mare anvergura.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 152 – octombrie 2018, pag. 70

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/10/01/helinick-3re-re-umplere-re-ciclare-re-iscirizare/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.