«

»

ROMANIAN SECURITY FAIR – cea mai mare Expozitie de Securitate din Romania isi va deschide portile intre 18-20 octombrie

Share

Editia 2018 a ROMANIAN SECURITY FAIR, cel mai important eveniment al industriei de securitate romanesti, incepe joi 18 Octombrie la ROMEXPO. Expozitia prezinta ofertele a peste 50 de furnizori, pe o suprafata de peste 2500 mp. In cele trei zile, peste 3000 de persoane sunt asteptate sa vada si sa testeze cele mai noi si performante solutii din tehnologii anti-efractie, control acces, detectie si semnalizare incendiu, sisteme de stingere a incendiului, supravechere video dar si sisteme mecanice si electromecanice de securitate. Vizitatorii au acces gratuit daca se inregistreaza pe site-ul www.romaniansecurityfair.eu.

RSF 2018 este evenimentul major de marketing si PR al ultimilor 2 ani si reuneste cu siguranta expozanti cu renume, inovativi si foarte activi in piata nationala a tehnologiilor si serviciilor de securitate dar si companii din afara granitelor tarii dornice sa-si expuna produsele, solutiile si sa intre in contact cu firme romanesti, cu antreprenori si Beneficiari din tara noastra si de pretutindeni.

Este in intentia noastra, a Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate (ARTS) in calitate  de organizator, ca acest eveniment sa creasca atat ca valoare, dimensiune si audienta si sa devina, speram noi, cel mai important targ regional de securitate.

Editia din acest an aduce ca noutate parteneriatul dintre RSF si  SICUREZZA – MILANO precum si cel cu ADRIA SECURITY SUMMIT cel mai important eveniment din categoria expo-conferinta in domeniul securitatii, organizat in spatiul ex-iugoslav. Aceste parteneriate au misiunea de a promova reciproc evenimentele in randurile membrilor si vizitatorilor nostri precum si de a imbogati cu experiente specifice fiecarei tari sau regiuni domeniul tehnologiilor si solutiilor de securitate.

Faptul ca este programat, de fiecare data dupa Targurile de securitate de la Milano, Londra si Essen, prezinta avantaje majore pentru publicul din Romania. Cei care n-au ajuns anul acesta la aceste expozitii au ocazia sa vada la Bucuresti cele mai noi tehnologii de securitate ale marilor companii dar si noutatile prezentate de “start-up-uri“ deosebit de dinamice din Romania si din alte tari.

Ce vom vedea anul acesta la RSF? Cu siguranta tehnologiile de securitate si alarmare la incendiu vor ocupa un loc important si vor fi prezentate solutii noi, moderne si eficiente. Zona dedicata supravegherii si procesarii informatiilor video strans legata de dezvoltarea infrastructurilor hardware si software va cuceri vizitatorii prin performante nemaiintalnite pana in prezent. Concepte ca „deep learning” si „artificial inteligence”, IoT, Cyber security, de neimaginat acum cativa ani au devenit preocupari curente pentru marii producatori. Vom regasi solutii pentru Smart Cities, un concept tot mai vehiculat dar, probabil, si primele proiecte cu solutii implementate. Sistemele de control acces din ce in ce mai performante si sigure, multe dintre ele folosind identificarea biometrica, sistemele de control si securitate perimetrala, sistemele de comunicatie, dispeceratele, centralele de efractie si detectoarele de inalta performanta se vor gasi cu siguranta in oferta expozantilor.

Targul de securitate nu este numai un loc unde putem vedea la lucru noile tehnologii. Este locul unde se intalnesc specialistii cu beneficiarii, cu partenerii, cu competitorii si unde pot schimba opinii, experiente si cunostinte specifice. Este locul unde se fac parteneriate, unde se stabileste increderea si unde se „formeaza” generatia de maine a specialistilor si expertilor in securitate.

Va invitam sa va inregistrati pentru a avea acces gratuit la RSF 2018.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/10/01/romanian-security-fair-cea-mai-mare-expozitie-de-securitate-din-romania-isi-va-deschide-portile-intre-18-20-octombrie/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.