«

»

SW Umwelttechnik a inaugurat in Romania a treia fabrica

Share

Inaugurarea noii fabrici din Cristesti permite, incepand de acum, punerea la dispozitia clientilor nostri a produselor prefabricate din beton destinate domeniilor Infrastructura, Suprastructura si Protectia apei. 

Societatea SW Umwelttechnik din Carinthia a inaugurat, in septembrie 2018, in Cristesti, in nord-estul Romaniei, o noua unitate de productie. Cea de-a treia fabrica din Romania este pozitionata la circa 90 km vest de resedinta de judet Iasi si va permite imbunatatirea gestionarii clientilor din zona. Prin deschiderea acestei fabrici, SW Umwelttechnik este reprezentata in Romania atat in nord-est (Cristesti), cat si in vest (Timisoara) si sud (Bucuresti), asigurand, astfel, o mai buna acoperire a pietei.

„Odata cu inaugurarea noii fabrici din Cristesti, reusim sa ne consolidam pozitia pe piata, reducand, in acelasi timp, rutele de transport. Noua unitate de productie asigura 30 de locuri de munca, valoarea dotarii cu utilaje tehnice evaluandu-se la 3 milioane de euro. Inaugurarea noii unitati de productie reprezinta un nou pas in dezvoltarea propriei strategii de extindere a capacitatilor de productie in Romania” explica Einfalt Klaus, membru in Consiliul de Administratie al SW Umwelttechnik.

Produse prefabricate din beton – destinate domeniilor Infrastructura, Suprastructura si Protectia apei

In functie de cerere, noua fabrica permite productia elementelor pentru constructiile domeniului Industrie si Comert, precum produse prefabricate pentru structuri, dar si produse din categoria Canalizare, cum sunt caminele si tuburile.

Despre SW Umwelttechnik:

Societatea SW Umwelttechnik Stoiser & Wolschner AG, fondata in 1910 sub forma unei intreprinderi familiale, listata la bursa inca din 1997, dezvolta si produce prefabricate din beton destinate construirii si dezvoltarii infrastructurii din cadrul constructiilor supra- si subterane – de peste 105 ani in Austria, 25 ani in Ungaria si 15 ani in Romania. Astfel, societatea reuseste sa devina mai atractiva, contribuind la cresterea calitatii vietii in Austria si CEE.

Contact:
Sw Umwelttechnik Romania Srl
Tel.: +40 246 207050 | Fax: +40 246 207078
Email: office@sw-umwelttechnik.ro
Website: www.sw-umwelttechnik.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 152 – octombrie 2018, pag. 44

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/10/01/sw-umwelttechnik-a-inaugurat-in-romania-a-treia-fabrica/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.