«

»

URSA: 2019, anul noutatilor la URSA Romania – URSA PUREONE

Share

URSA PUREONE, vata minerala de culoare alba, este un material cu performanta termica si acustica ridicata. Produsul concentreaza toate proprietatile de care are nevoie izolarea podurilor, peretilor, peretilor despartitori sau a plafoanelor. Folosindu-l, veti avea un aer cald in locuinta in timpul iernii, un aer proaspat in timpul verii, si tot anul un aer sanatos.

URSA PUREONE este fabricata din material reciclat si siliciu, un material care exista din abundenta in natura. Este singura vata minerala alba lansata pe piata din Europa.

„Produsul va fi disponibil si pe piata din Romania din primavara anului 2019. Daca ne referim la modul in care a fost fabricat URSA PUREONE, trebuie sa mentionam ca URSA a pus la punct o tehnologie exclusiva care presupune incorporarea in vata minerala a unui liant acrilic. Acest liant permite fibrei de sticla sa isi pastreze culoarea alba naturala. URSA PUREONE este neteda si placuta la atingere si nu genereaza praf. Spre deosebire de alte vate minerale, nu este un produs iritant. Premiile acordate de consumatori in Europa certifica aceste proprietati ale URSA PUREONE. Avand compusi organici volatili zero, acest material izolant imbunatateste in mare masura calitatea aerului, ceea ce il face ideal pentru cladiri precum spitale, scoli, gradinite etc. URSA ofera o garantie de 25 de ani pentru performanta acustica, termica si de confort pentru produsul URSA PUREONE.” a declarat Sorin Pana, director comercial URSA Romania.

Poate fi folosit pentru fatade, acoperisuri inclinate, acoperisuri plate si pereti despartitori interiori. Este, de asemenea, potrivit pentru cladirile si renovarile noi.

De ce vata minerala alba? 

Vata minerala alba este un produs de izolatie ce poate fi utilizat in toate tipurile de aplicatii, la izolarea constructiilor noi dar si la renovarea cladirilor vechi. Toate produsele din aceasta categorie sunt performante termic si acustic.

PUREONE este o vata minerala senzational de moale. Este naturala, performanta si revolutioneaza industria. Atunci cand vine vorba de a aduce o contributie la durabilitate, PUREONE bate toate produsele. Este facuta din resurse naturale. Procesul de fabricatie utilizeaza o tehnologie bazata pe apa care elibereaza doar vapori. Este complet reciclabila. Este extrem de durabila. PUREONE ofera o izolatie termica excelenta de iarna si vara si este solutia perfecta de izolare acustica. Ajuta utilizatorii finali contribuind la imbunatatirea calitatii aerului din interior si permite arhitectilor sa proiecteze cladiri mai durabile. Izoland cu PUREONE, toata lumea castiga. Vata minerala alba URSA PUREONE are performanta termica si acustica ridicata, garantate 25 de ani, daca montajul este executat corect.” a declarat Sorin Pana, director comercial al URSA Romania.

Produsul este recomandat la izolarea unor constructii integrale pe structuri usoare (lemn sau metal), a peretilor de compartimentare sau de exterior si a acoperisurilor si planseelor.

Sustenabilitate si confort 

Materialele izolante performante imbunatatesc confortul intr-o locuinta. Este recomandat sa alegem materiale termoizolante cu o eficienta energetica mare, produse prietenoase cu mediul. Platforma de cercetare dezvoltata de URSA a reusit sa creeze si sa lanseze pe piata vata minerala cu impact pozitiv asupra protectiei mediului. Produsele URSA imbunataţesc eficienţa energetica a cladirilor, cu impact pozitiv asupra reducerii poluarii. Urmariti sloganul „URSA Goes Green” si beneficiati de cele mai bune izolatii.

„Incepand cu ianuarie 2018 s-a decis comunicarea publica a cotei de reducere a emisiilor de CO2 obtinute prin produsele URSA nou vandute. Pe site-ul URSA puteti gasi aceasta informatie care se modifica live. Oricine intra pe site-ul www.ursa.ro va putea urmari live cum sunt monitorizate si care sunt cantitatile de CO2 economisite prin folosirea materialelor inovatoare URSA. De asemenea, a fost facuta o investitie in refacerea ambalajelor. Produsele performante de la URSA sunt livrate in ambalaje verzi, in timp ce produsele economice sunt prezentate in ambalaje pe fond alb. declara Sorin Pana, director comercial URSA Romania.

Despre URSA 

URSA este o companie producatoare de materiale izolatoare termic si acustic, cu o politica de dezvoltare orientata spre eficienta energetica si dezvoltare durabila in constructii. Astazi, URSA este unul dintre cei mai mari producatori de vata minerala si polistiren extrudat (XPS) din Europa, doua materiale izolatoare complementare, ce contribuie la izolarea termica si acustica a cladirilor. URSA are o experienta de peste 60 de ani in domeniu. Cu peste 1.800 de angajati in 13 unitati de productie si 40 de filiale locale, URSA este prezenta in Europa, Orientul Mijlociu si Africa de Nord si inregistreaza o cifra de afaceri de peste 450 de milioane de euro anual.

URSA GLASSWOOL si URSA TERRA sunt produse in fabricile din Spania, Franta, Belgia, Germania, Slovenia, Polonia si Rusia. Izolatiile din polistiren extrudat URSA XPS sunt produse in fabricile din Germania, Franta, Spania, Italia si Rusia.

Incepand cu luna august 2017, URSA a devenit parte din grupul Xella, functionand ca o unitate de business independenta.

In Romania, URSA este prezenta cu produsele sale de 20 de ani, comercializand doua branduri de vata minerala URSA Glasswool si vata minerala URSA Terra, fabricate in Slovenia. In ultimii ani, livrarile de produse URSA au cunoscut o crestere organica, compania locala URSA Romania ajungand sa detina o cota de piata de circa 40% pe segmentul de vata minerala de sticla.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 152 – octombrie 2018, pag. 10

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/10/01/ursa-2019-anul-noutatilor-la-ursa-romania-ursa-pureone/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.