«

»

Seminarul International NOI TEHNICI SI TEHNOLOGII DE IMBUNATATIRE A PAMANTURILOR – Bucuresti, 9 noiembrie 2018

Share

Filiala Bucuresti a Societatii Romane de Geotehnica si Fundatii organizeaza, in ziua de 9 noiembrie 2018, un Seminar international dedicat Noilor tehnici si tehnologii de imbunatatire a pamanturilor.

Ideea organizarii acestui Seminar a pornit de la problemele inregistrate in aplicarea acestor metode in Romania, in special la lucrarile de terasamente rutiere. Multe astfel de lucrari, la care s-au aplicat metode de imbunatatire, au prezentat probleme in exploatare, ceea ce ne-a dus la concluzia ca nu exista suficienta informatie / cunoastere in piata, diferitele tehnici fiind aplicate, de multe ori, gresit, pe domenii de utilizare care nu sunt cele mai adecvate etc.

Sponsorii evenimentului sunt Carmeuse, GT Ground Engineering & Construction Services, Iridex Group Plastic, Liebherr si CRH.

Informatii suplimentare puteti solicita la adresa: secretariatsrgfbucuresti@yahoo.com

Seminarul este cu intrare libera, dar persoanele care doresc sa participe trebuie sa se inscrie pe platforma Eventbrite la link-ul de aici.

Descarcati de aici brosura cu programul Seminarului.

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/11/01/seminarul-international-noi-tehnici-si-tehnologii-de-imbunatatire-a-pamanturilor-bucuresti-9-noiembrie-2018-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.