«

»

STRUFOFT: Phoenix Engineering Timisoara calculeaza optim structuri din beton precomprimat cu PRE-Stress – soft pentru proiectarea elementelor precomprimate

Share

Reprezentantul StruSoft Romania, Flaviu Popescu, a stat de vorba cu utilizatorii PRE-Stress de la Phoenix Engineering Timisoara si a discutat despre cum ii ajuta programul in proiectele lor.

 

Flaviu Popescu: Folositi PRE-Stress pentru dimensionarea elementelor precomprimate. Care este destinatia acestor elemente?

Mihai Stanciu: In mare, proiectam elemente precomprimate pentru structuri ce servesc la hale si cladiri multi-etajate.

 

F.P.: Care este procesul de lucru in PRE-Stress?

M.S.: Evaluez incarcarile, imi definesc toroanele si armatura si imi setez parametrii de calcul. Dupa analiza, pot sa imi verific eforturile in fiecare stagiu de constructie al elementului pentru SLU si SLS. Ce ma intereseaza in mod special este fisurarea la starea limita de serviciu. Pentru calculul la SLU, intotdeauna fac si calcul manual pentru verificare.

 

F.P.: De ce ati ales sa folositi PRE-Stress?

M.S.: Pana sa incep sa lucrez in PRE-Stress, foloseam Excel, insa am inceput sa adaug module si a devenit prea stufos si incet. Bineinteles ca PRE-Stress imi salveaza timp din acest punct de vedere.

Multumim, domnule Mihai Stanciu, pentru conversatie.

 

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru www.strusoft.com 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 153 – noiembrie 2018, pag. 19

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/11/01/strufoft-phoenix-engineering-timisoara-calculeaza-optim-structuri-din-beton-precomprimat-cu-pre-stress-soft-pentru-proiectarea-elementelor-precomprimate-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.