«

»

TIPFOR – companie specializata in foraje pentru puturi de apa

Share

Incepand din 2007 compania Tipfor executa foraje de puturi pentru apa oriunde in Romania. Inca din primul an de activitate echipa Tipfor si-a propus sa execute foraje de puturi la cele mai inalte standarde de calitate si la preturi rezonabile, iar acum, dupa 10 ani de activitate, calitatea ne reprezinta iar pretul ne recomanda. Datorita sistemului nostru de organizare, oamenilor bine pregatiti si nu in ultimul rand, utilajelor performante de care dispunem, reusim sa executam foraje de puturi oriunde in Romania, la preturi mai bune in comparatie cu competitorii nostri de pe plan local.

Principala activitate este cea de alimentare cu apa din foraje de puturi la mare adancime dar si alte servicii conexe cum ar fi:

  • foraje epuisment si asecari
  • foraje pentru mediu sau
    piezometre
  • foraje pompe de caldura
  • foraje micropiloti
  • puturi absorbante
  • sisteme de pompare
  • denisipari puturi

Cine sunt clientii nostri?

Ne adresam persoanelor fizice, societatilor comerciale, precum si institutiilor statului care isi doresc foraje de puturi pentru apa la mare adancime.

Ce materiale folosim?

Pietrisul margaritar si tubulatura forajului sunt principalele componente care fac diferenta intre o lucrare de calitate si un put prost facut. Foarte multi dintre competitori pun accentul doar pe tubulatura, urmarind ca aceasta sa fie albastra si cu filet, dar neglijeaza pietrisul margaritar care este mai important decat tubulatura.

Daca pietrisul margaritar sau, mai bine zis, nisipul cuartos nu a fost bine ales si corect introdus in jurul filtrelor, rezultatul va fi dezastruos, apa fiind intotdeauna cu nisip.

Pentru mai multe informatii despre cum se face corect un foraj, accesati site-urile
www.tipfor.ro sau www.foraje-pentru-apa.ro

La noi totul e limpede ! 

Contact:
www.tipfor.ro | www.foraje-pentru-apa.ro
Telefon: 0729 104 692 | Email: office@tipfor.ro
 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 153 – noiembrie 2018, pag. 32

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/11/01/tipfor-companie-specializata-in-foraje-pentru-puturi-de-apa/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.