«

»

AICPS: Cea de a XXIX-a Conferinta Nationala: „Risc si consecinte in proiectarea structurilor” – 23-24 mai 2019, Eforie Nord

Share

ASOCIATIA INGINERILOR CONSTRUCTORI

PROIECTANTI  DE STRUCTURI (AICPS)

are placerea de a va invita la

cea de a XXIX-a CONFERINTA NATIONALA

 

Tema Conferintei:
„Risc si consecinte in proiectarea structurilor”

Locul de desfasurare: Ana Hotels Europa Eforie Nord, Constanta

in  zilele: JOI, 23 MAI 2019  si VINERI, 24 MAI 2019

 

Stimate Doamne/ Stimati Domni,

ASOCIATIA INGINERILOR CONSTRUCTORI PROIECTANTI DE STRUCTURI (AICPS) are placerea de a va anunta organizarea celei de a XXIX-a Conferinte Nationale, evenimentul traditional al asociatiei noastre, la care vom avea  invitati speciali din afara tarii (keynote speakers), precum si personalitati din Romania care vor sustine comunicari tehnico-stiintifice abordand tematica anuntata.

Ca in fiecare an, AICPS va premia cele mai bune proiecte inscrise in concursurile PREMIILE AICPS, PREMIUL „DR. ING. PETRU VERNESCU”, care se va acorda unui merituos tanar inginer, Premiile „RADU AGENT”.

Pe cei interesati sa se inscrie in concursuri pentru acordarea premiilor sau sa prezinte comunicari in cadrul Conferintei Nationale ii invitam sa transmita titlul, autorii si un scurt rezumat al comunicarii, precum si documentatia aferenta premiilor, pana la data de 28 februarie 2019.

In ambele zile ale conferintei se vor organiza expozitii, dezbateri, prezentari. AICPS invita reprezentantii societatilor de proiectare, societatilor de constructii, ai editurilor si revistelor de specialitate din domeniu, dezvoltatorii de programe software pentru proiectare constructii sa participe in cadrul activitatilor conferintei.

Detaliile privind costurile, continutul pachetelor oferite sponsorilor, precum si  alte informatii le vom transmite intr-un anunt ulterior.

Asteptam inscrierile dumneavoastra pe adresa: office@aicps.ro
Tel/Fax: 021412.02.04 / Mobil: 0788.35.96.96

Va multumim!

Cu consideratie,

Presedinte,
Ing. Dragos Marcu

Director Executiv Administrativ,
Ing. Lucian Melinceanu 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 154 – decembrie 2018, pag. 30

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/12/01/aicps-cea-de-a-xxix-a-conferinta-nationala-risc-si-consecinte-in-proiectarea-structurilor-23-24-mai-2019-eforie-nord/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.