«

»

TOPGEOCART aduce in Romania solutia completa RTC 360 de la Leica Geosystems

Share

Tehnologiile corespondente constructiilor si masu­ratorilor terestre evolueaza continuu, tinand cont de nevoile tot mai mari ale specia­listilor si beneficiarilor de a obtine date geospatiale precise, in timp record si cu costuri optime.

Ceea ce ieri parea de domeniul fantasticului, astazi a devenit realitate, producatorii din domeniu intrecan­du-se in oferirea de solutii avansate de preluare, prelucrare si analiza a datelor geospatiale.

Leica Geosystems, reprezentata in Romania de Topgeocart, propune scanerul laser 3d Leica RTC 360. Mic si usor, scanerul Leica RTC360 este portabil si dispune de un trepied care se strange indeajuns pentru a incapea in cele mai multe tipuri de genti de transport, rucsac etc., gata sa fie transportat oriunde.

Pe teren, operarea cu un singur buton face scanarea usoara, rapida si fara erori.

Leica RTC360 face Captura Realitatii 3D mult mai rapida decat pana acum. Cu o viteza de scanare de pana la 2 milioane de puncte pe secunda si sistemul avansat de captura a imaginilor HDR, crearea de nori de puncte 3D color poate fi efectuata intr-un timp de sub 2 minute. In plus, sistemul de Registratie fara tinte (bazat pe tehnologia VIS) si transferul automat al datelor de la locul scanarii la birou reduc timpul petrecut pe teren si maximizeaza productivitatea.

Deoarece Leica Geosystems a proiectat modelul RTC360 pentru persoanele care utilizeaza date 3D, dar care nu au facut inca pasi in directia de a capta ei insisi datele in sine, compania a facut eforturi pentru a face fluxul de lucru cat mai simplu posibil. Ca rezultat, scanerul include o noua tehnologie Leica VIS (Visual Inertial System – Sistem Inertial Vizual), care efec­tueaza alinierea automata a point cloud-ului in teren, fara a fi necesara interventia utilizatorului. Practic, foloseste coordonatele 3D ale elementelor obiectivelor de interes – cum ar fi marginile unei usi, podeaua sau o fereastra – pentru a va urmari pozitia, in timp ce va mutati intr-o incapere, intre camere sau chiar intre etaje.

Poate ca cititi aceste lucruri si va ganditi: cum difera de scanerul dumneavoastra actual? Ei bine, registrarea automata nu este disponibila pe niciun alt scanner de pe piata. Acest lucru este un beneficiu numai pentru RTC360. Un alt motiv pentru a detine si alege acest nou sistem este in acord cu abilitatea de a scana folosind o tableta (Android sau IOS) cu software Cyclone Field. Aplicatia Cyclone Field poate fi utilizata pentru a opera scanerul, pentru a vedea datele inregistrate si, eventual, pentru a trimite datele pe internet sub foma unor site-uri TruView catre partile interesate, fara a fi nevoie sa va intoarceti la birou!

Topgeocart continua, asadar, procesul de optimizare a solutiilor tehnice destinate specialistilor din constructii si masuratori terestre, in acord cu evolutia actuala a echipamentelor si solutiilor Leica Geosystems, oferind pentru costuri optime, solutii utile.

TOP GEOCART ureaza colaboratorilor si partenerilor de afaceri

Sarbatori Fericite

si

La Multi Ani!

Contact:
TOP GEOCART
Str. prof. Ion Maiorescu, nr. 67
Sector 3, Bucuresti
Tel./Fax: 021 253 05 30, 021 252 12 15
E-mail: office@topgeocart.ro
Web: www.topgeocart.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 154 – decembrie 2018, pag. 22

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/12/01/topgeocart-aduce-in-romania-solutia-completa-rtc-360-de-la-leica-geosystems/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.