«

»

AZUR: Descoperiti gama de emailuri Evrika®

Share

Emailurile dezvoltate sub brandul Evrika dau culoare obiectelor care te inconjoara si protejeaza suprafetele acoperite, fiind recomandate pentru aplicarea pe lemn, metal sau zidarie.

  • Emailul Evrika cu Uscare Rapida folosit in sistem cu Grundul anticoroziv Evrika asigura suprafetelor metalice o protectie indelungata in aplicari variate pe masini si utilaje industriale, structuri de sprijin exploatate in interior sau exterior, in conditii atmosferice normale.
  • Evrika SnowWhite acopera dintr-un strat si formeaza dupa aplica re o pelicula alba ca de zapada, superlucioasa.
  • Reda frumusetea jucariilor cu Evrika email acrilic pe baza de apa! Acest email poate fi folosit pentru decorarea si protectia suprafetelor din lemn si metal la interior/exterior (ferestre, usi, mobilier gradina, stupi), a suprafetelor metalice grunduite in prealabil, tencuielilor minerale, betonului. Fiind un email fara miros este recomandat pentru vopsirea mobilierului din spatii de locuit precum camera copiilor, mobilierului de gradinita, scoli, jucarii pentru copii. Emailul Evrika pe baza de apa este conceput intr-o gama de culori unice.

www.azur.ro

www.facebook.com/AzurRomania 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 155 – ianuarie-februarie 2019, pag. 15

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/02/01/azur-descoperiti-gama-de-emailuri-evrika/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.