«

»

ROLIFT: Echipamente de manevrat marfa si lucru la inaltime

Share

ROLIFT SRL Timisoara este dealer, in zona de vest a Romaniei, pentru echipamente de manevrat marfa si de lucru la inaltime, atat pentru materiale, cat si pentru personal. Avand o experienta de peste 15 ani pe piata in domeniul  echipamentelor de acest gen, compania ofera solutii pentru orice tip de activitate care implica ridicarea de materiale la inaltime, manipularea de materiale in depozite si in santiere, precum si pentru ridicarea la inaltime a personalului de lucru. 

Obiectele de activitate ale grupului ROLIFT:

  • INCHIRIEREA de echipamente de manipulat marfa si lucru la inaltime (stivuitoare, platforme de lucru la inaltime, alte echipamente industriale);
  • COMERCIALIZAREA de echipamente noi si second-hand din aceleasi game, dar si alte marci si furnizori;
  • SERVICE autorizat ISCIR specializat in domeniul acestor tipuri de echipamente;
  • SERVICII DE RSVTI autorizate;
  • COMERCIALIZARE piese de schimb pentru stivuitoare si nacele de lucru la inaltime de la furnizori externi si interni;
  • TRANSPORT UTILAJE si, ECHIPAMENTE proprii sau pentru diversi beneficiari.

Ca arie de acoperire a serviciilor, in special pe partea de inchiriere si service, asiguram un raport optim calitate – pret pentru asemenea echipamente in zona de vest a Romaniei.

Incepand cu anul 2009, ROLIFT este membru fondator al Asociatiei de Inchiriere din Romania ARIRENTAL, alaturi de societati reprezentative si puternice in domeniul inchirierii echipamentelor de lucru la inaltime.

Politica noastra este una de orientare catre client, cu flexibilitate si versatilitate specifice unei firme relativ mici – o afacere de familie cu capital strict autohton. Acest aspect ne-a ajutat sa supravietuim crizei declansate in Romania in 2009, cand piata de inchiriere a suferit o cadere brusca de cca 70%. Atunci cererile de inchiriere pentru echipamente de ridicat si de lucru la inaltime au scazut, in timp ce preturile au ajuns aproape la un sfert fata de cele practicate in perioada 2006-2008.

In 2017 parcul nostru de inchiriere a crescut cu cca 50% fata de 2016, in special cel de echipamente noi, reusind, astfel, sa depasim numarul de 100 de echipamente iar cifra de afaceri in 2017 s-a dublat fata de 2016 pe intreg grupul ROLIFT SRL.

In rezultatele pe care le-am obtinut ne-am bazat pe fortele proprii dar si pe oameni cu experienta acumulata si profesionalism. Foarte mult a contat si increderea acordata de unele societati colaboratoare care ne-au sprijinit, dar si de clientii nostri care au apelat la produsele si serviciile ROLIFT. 

Autor:
Paul Chitic – director general  SC ROLIFT SRL

ROLIFT
Timisoara, Romania
DN 59 km 8+550 m stanga (Calea Sagului)
Zona industriala INCONTRO
Tel.: 0743 099 048, 0731 630 165
E-mail: office@rolift.ro
Web: www.rolift.ro | www.rolift-online.net

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 155 – ianuarie-februarie 2019, pag. 61

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/02/01/rolift-echipamente-de-manevrat-marfa-si-lucru-la-inaltime/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.