«

»

TOPGEOCART: Experimenteaza inovatia cu noile echipamente LEICA din gama FLEXLINE – TS03,TS07,TS10

Share

TOPGEOCART raspunde prompt asteptarilor profesionistilor in domeniu, prin lansarea in Romania a noilor echipamente LEICA din gama FLEXLINE: TS03, TS07, TS10.

Aceste echipamente va permit sa masurati mai multe puncte pe zi, datorita metodelor rapide de masurare si trasare sustinute de software-ul de teren revolutionar Leica Captivate. Software-ul este dezvoltat pentru a va face munca mai usoara si mai placuta. Un alt avantaj este oferit de utilizarea fara probleme: cresterea productivitatii si minimizarea timpului de intrerupere a lucrarii, datorita unei retele globale de suport tehnic si service. Demne de mentionat sunt si elementele legate de protejarea investitiei: puteti obtine, asadar, fiabilitate, rapiditate si precizie cu acest produs care are o durata de viata mare si valoare ridicata la revanzare, produs obtinut cu o investitie minima.

Noile echipamente rezolva provocarile profesionale zilnice si sarcinile legate de cresterea cererii in domeniul masurarii si cartografierii constructiilor de cladiri si ingineriei civile:
• Directorii executivi ai departamentelor de constructii beneficiaza de un timp minim de intrerupere a echipelor de topografi, pentru a furniza proiecte in conformitate cu bugetul si in timp util.
• Managerii echipelor de topografie se pot baza pe cea mai mare durabilitate a produsului pe piata, ceea ce sporeste certitudinea planificarii.
• Topografii lucreaza mai rapid, prin masurarea mai multor puncte pe zi, cu mai putine erori de masurare si repetari necesare.

AutoHeight: Revolutionarea modului de masurare a inaltimii instrumentului

TS10 ofera prima optiune AutoHeight din lume. AutoHeight permite instrumentului sa masoare, sa citeasca si sa stabileasca inaltimea instrumentului. Preveniti efortul manual consumator de timp si eliminati erorile critice in timpul configurarii instrumentului, atunci cand aceasta caracteristica revolutionara foloseste un laser din instrument pentru a masura inaltimea instrumentului si a transmite automat software-ului masuratoarea.

Specialistii de la TOPGEOCART cunosc faptul ca de multe ori colegii lor din domeniul constructiilor si masuratorilor terestre se confrunta, in teren, cu situatii dificile: vreme neprielnica, conditii vitrege, relief accidentat etc.

Cunoscand aceste aspecte, TOPGEOCART propune noile echipamente din gama FLEXLINE, echipamente robuste si ergonomice.

Gasiti mai multe detalii pe topgeocart.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 155 – ianuarie-februarie 2019, pag. 18

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/02/01/topgeocart-experimenteaza-inovatia-cu-noile-echipamente-leica-din-gama-flexline-ts03ts07ts10/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.