«

»

ALUPROF: Descoperiti sistemul inovator STYROTERM

Share

SKB STYROTERM este o solutie avansata din punct de vedere tehnic pentru rulouri suprapuse, care a fost creata, in primul rand, pentru a imbunatati eficienta energetica a cladirii. Elementul principal al acestui sistem este caseta, in doua dimensiuni, fabricata din material de inalta calitate, avand proprietati termice foarte bune. Analiza unui institut de cercetare de renume a demonstrat ca solutia propusa se caracterizeaza printr-un coeficient de permeabilitate termica U extrem de ridicat, de 0,40 W/m2.K, ceea ce plaseaza sistemul pe primul loc printre produsele de acest tip.

Avantajul solutiei este si abilitatea de a alege modul de revizie din interiorul sau exteriorul incaperii. In plus, sistemul STYROTERM este disponibil si in versiunea adaptata pentru asamblarea pachetului de jaluzele pentru fatada.

Rulourile din sistemul STYROTERM pot fi echipate cu o plasa impotriva insectelor incorporata in caseta. Datorita tehnologiei „click” montajul plasei este foarte simplu si rapid.

Cum functioneaza sistemul STYROTERM?

Putine persoane sunt constiente de faptul ca un rulou exterior imbunatateste semnificativ coeficientul de transfer termic al ferestrei Uw.

Ruloul exterior asigura o izolare termica suplimentara, eliminand semnificativ pierderile de caldura, deoarece cortina ruloului ofera rezistenta termica suplimentara DR, atat prin stratul de aer dintre cortina si fereastra, cat si prin cortina in sine. Aceasta bariera suplimentara reduce efectiv fluxul de aer cald din interiorul cladirii. Asadar, cu cat este mai mare coeficientul DR, cu atat coeficientul de transfer de caldura este mai mic.

Ce obtineti datorita rulourilor exterioare?

  • SIGURANTA – rulourile pot actiona ca un mijloc de descurajare pentru un potential spargator. Datorita acestora va puteti simti in siguranta in propria casa.
  • IZOLARE FONICA – rulourile permit reducerea nivelului de zgomot provenit din exterior.
  • IZOLARE TERMICA PERFECTA – rulourile reduc semnificativ pierderea de caldura prin ferestre si usi in sezonul de iarna.
  • PROTECTIE IMPOTRIVA SOARELUI – rulourile protejeaza perfect incaperile de supraincalzire in timpul verii.
  • INTIMITATE – rulourile protejeaza interioarele locuintelor noastre de privirile nedorite ale oamenilor, astfel incat sa ne simtim in casa in largul nostru.
  • PROTECTIA FERESTRELOR – rulourile protejeaza eficient tamplaria ferestrelor de factorii externi nefavorabili, cum ar fi vantul, ploaia sau lumina directa a soarelui.
  • ECONOMIE – rulourile contribuie la reducerea cheltuielilor de incalzire iarna si a celor pentru aer conditionat in timpul verii.
  • PROTECTIE IMPOTRIVA INSECTELOR – datorita integrarii cu plasa de tantari, rulourile constituie o bariera care protejeaza interiorul casei de prezenta insectelor suparatoare.

Cu rulourile exterioare STYROTERM, imbunatatim nu doar echilibrul energetic al cladirii, dar, cel mai important, reducem cheltuielile de incalzire si racire, pe tot parcursul anului, chiar pana la 30%! 

Contact:
ALUPROF RULOURI
Birou si Depozit:
A1 BUSINESS PARK
Sat Dragomiresti-Deal
Comuna Dragomiresti-Vale
Str. Maria – Laura nr. 13; Hala F4-5,
Cod postal: 077096
Jud. Ilfov, ROMANIA

Tel: +40 374 004 594
Email: rulouri@aluprof.ro
www.rulouri.aluprof.eu 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 156 – martie 2019, pag. 44

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/03/01/aluprof-descoperiti-sistemul-inovator-styroterm/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.