«

»

CREATON: Care este cea mai buna tigla? Top 3 motive pentru care clientii aleg tigla potrivita

Share

Experienta de peste 100 ani in fabricarea tiglei pentru acoperisuri si comercializarea ei pe toate continentele a determinat principalele motive pentru care clientii isi aleg tigla potrivita pentru propria casa. Cele mai importante criterii sunt urmatoarele: calitatea si rezistenta, aspectul si pretul.

 

Rezistenta si durabilitatea in timp a tiglelor ceramice confectionate din argila, un material 100% natural, aduc valoare si traditie acoperisurilor marca CREATON. Aceste caracteristici deriva din faptul ca materia prima este 100% naturala, argila fiind un material care s-a dovedit a fi atat de rezistent incat se foloseste si in zilele noastre. La capitolul rezistenta, merita mentionat numarul de peste 150 de cicluri de inghet-dezghet carora le poate face fata. Gama „PREMION”, supranumita „tigla de 5 stele”, reprezinta un exemplu sugestiv, prin tigla ceramica eficienta in regim de temperaturi scazute, fiind un produs fascinant datorita calitatii superioare realizate la standardele ceramicii fine.

 

Frumusetea tiglelor ceramice marca CREATON nu trece neobservata, un exemplu graitor in acest sens fiind gama „CANTUS”, ce reuseste sa combine perfect traditia cu modernismul, fiind o tigla ideala pentru renovarile acoperisurilor. Tigla ceramica de la CREATON transmite cel mai bine imaginea traditional romaneasca a caselor, forma clasica a tiglei punand in valoare frumusetea naturala, oferind acoperisului un aer aparte si un design elegant.

 

Pretul. Prin suma proprietatilor sale, tigla ceramica dureaza pana la 150 de ani. Rezulta, astfel, un raport cost-eficienta imbatabil, in pofida faptului ca materia prima de calitate superioara si tehnologia de ultima generatie determina un pret de pornire mai ridicat. De pilda, tiglele colorate in masa din gama „PREMION” sunt coapte la o temperatura de 1.100 °C, prin intermediul procedeului CREATON – „FACTORUL DE ARDERE LA TEMPERATURI RIDICATE”. Prin acest procedeu de fabricaţie inovator se obtine tigla colorata in masa de tip „KERALIS”. Datorita porilor foarte fini, tiglele sunt foarte rezistente la depunerile de impuritati si la factorii de mediu.

Specialistii recomanda tigla CREATON, realizata din cele mai bune materiale, care imbina naturalul, tehnologia si experienta unei relatii indelungate cu clienti din cele mai diverse piete. Alegand tigla ceramica de la CREATON, alegi acoperisul ce rezista o viata!

CREATON South-East Europe Kft
Str. Vulturilor Nr. 98, et. 6
București, sector 3, Romania
Telefon: +40 (0) 21 26 92 174
Email: info@creaton-eternit.ro
www.creaton.com.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 156 – martie 2019, pag. 53

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/03/01/creaton-care-este-cea-mai-buna-tigla-top-3-motive-pentru-care-clientii-aleg-tigla-potrivita/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.