«

»

CSi Structural Software: Produse software utilizate in ingineria structurala si seismica. Noul SAP2000 v21 – lansat in ianuarie 2019

Share

Computers and Structures incorporated (CSi) a fost fondat in 1975 si este renumit pe plan mondial pentru dezvoltarea produselor software utilizate in ingineria structurala si seismica.

Produsele CSi au in spate peste patru decenii de cercetare si dezvoltare continua, devenind, astfel, cea mai de incredere familie de produse pentru expertii in proiectare.

Interfata intuitiva permite modelarea rapida si eficienta a structurilor. Programele de analiza structurala avansata sunt extrem de complexe, dar totodata, usor de folosit.

Tehnicile analitice avansate permit analiza pas cu pas a deformatiilor structurii, analiza SAPFireTM prin metode de analiza Eigen si Ritz, analiza neliniara geometrica si de material, analiza la flambaj, analiza la colaps progresiv, metode energetice pentru controlul deplasarilor, analiza folosind amortizori vascosi, izolatori in baza, analiza de tip push-over, analiza si proiectarea bazata pe performanta, toate fiind accesibile folosind produsele CSi.

Fiecare produs ofera capacitati si instrumente unice, croite dupa nevoile diferitelor tipuri de structuri si analize care permit utilizatorului alegerea solutiei optime. Exista posibilitatea transferului bi-directional intre produsele CSi si alte produse software – folosirea tehnologiei BIM fiind la cel mai inalt nivel.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 156 – martie 2019, pag. 35

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2019/03/01/csi-structural-software-produse-software-utilizate-in-ingineria-structurala-si-seismica-noul-sap2000-v21-lansat-in-ianuarie-2019/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.